Jyllinge, Bromarken (Dagmarvej)

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Nyt boligkvarter med rækkehuse og gårdhavehuse i 1 plan.

Bromarken er et nyt attraktivt boligkvarter med både villagrunde, rækkehuse og gårdhavehuse. Bo i et nyt boligkvarter med lukkede stille veje, stisystemer og grønne fællesarealer

Om rækkehusene

Bo i den skønne natur tæt på alle byens gode faciliteter.

Rækkehus: 136-138 m²

Rækkehusene sælges som et færdigt hus, dvs. når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Der er mulighed for at vælge mellem 4 indretninger – da vores arkitekter har tegnet hele 4 forskellige planløsninger, som du kan vælge frit imellem – dog er planløsningerne fastlagt i forhold til husets placering. Du kan se alle indretninger i prisoversigten længere nede på siden.

Vores kompetente indretningskonsulenter har desuden valgt tidsløse og nordisk inspireret materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres. Alle rækkehusene overtages med egen vognport og udhus samt færdigt haveanlæg med fliser, rullegræs og hæk.

Om gårdhavehusene

Bo i den skønne natur tæt på alle byens gode faciliteter.

Gårdhavehus: 126-128 m²

Gårdhavehusene sælges som et færdigt hus, dvs. når du overtager huset, skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Spændende indretning hvor vores arkitekter bl.a. har tænkt på funktionalitet og lysindfald. Huset er med 3 værelser, stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet, 2 badeværelser, bryggers og entre. Herudover utroligt hyggelig gårdhave/terrasse med mulighed for hyggeligt og uforstyrret ophold da gårdhaven er beliggende mellem 2 husvinkler.

Planløsningerne er fastlagt i forhold til husets placering og kan ikke ændres.

Vores kompetente indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Om Jyllinge og nærområdet

Boligkvarteret er beliggende i rolige grønne omgivelser og der er kort afstand til både Roskilde Fjord og det store skovområde Gulddysse. Der er desuden nem adgang mod både Nordsjælland og Roskilde/København via Frederiksborgvej og Roskildevej.

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord, og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre. Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge. Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 m² beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man endnu flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Prisoversigt

Herunder ses priser samt aktuel status over solgte og reserverede boliger.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.