Jyllinge, Bromarken (Ellenvej)

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Nyt boligkvarter med rækkehuse i 1 plan med egen vognport

Bromarken er et nyt attraktivt boligkvarter med både villagrunde, rækkehuse og gårdhavehuse. Bo i et nyt boligkvarter med lukkede stille veje, stisystemer og grønne fællesarealer

Om rækkehusene

Nyt boligkvarter på Ellenvej med arkitekttegnede rækkehuse i 1 plan med egen vognport og udhus.
Det nye boligkvarter har en skøn beliggenhed i nærheden af Roskilde Fjord og tæt på de mange gode faciliteter i Jyllinge
Rækkehusene ligger naturskønt og roligt – tilbagetrukket fra støj og trafik og med gode muligheder for hyggelige gå-ture i området.
Kvarteret vil danne rammerne for nye hjem til både børne- og seniorfamilier.

Rækkehusene sammenbygges med en vognport – én til hvert hus. Herudover er der plads i indkørslen til endnu en bil.
Her er fritiden jeres helt egen – husene opføres nemlig i materialer, som ikke kræver ret meget vedligeholdelse de næste mange år.

Rækkehusene sælges som et færdigt hus, dvs. når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Der er mulighed for at vælge mellem flere indretninger – da vores arkitekter har tegnet hele 3 forskellige planløsninger, som du kan vælge frit imellem – dog er planløsningerne fastlagt i forhold til husets placering i bebyggelsen.

Vores indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspireret materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Om Jyllinge og nærområdet

Boligkvarteret er beliggende i rolige grønne omgivelser og der er kort afstand til både Roskilde Fjord og det store skovområde Gulddysse. Der er desuden nem adgang mod både Nordsjælland og Roskilde/København via Frederiksborgvej og Roskildevej.

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord, og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre. Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge. Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 m² beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man endnu flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Prisoversigt

Herunder ses priser samt aktuel status over solgte og reserverede boliger.
Klik på boligen for at se indretninger og yderligere oplysninger.

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Type Pris Status

Beliggenhed

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.