Karlslunde, Gængehaven

  • Del:

Gårdhavehuse i 1 plan og rækkehuse i 2 plan - alle med egen carport

Nyt boligkvarter i skønt grønt område centralt i Karlslunde. Idyllisk beliggenhed og alligevel tæt på både indkøb, skole, S-tog og skøn badestrand.

I denne lille oase midt i Karlslunde opføres nye arkitekttegnede rækkehuse, hvor der er tænkt nyt og moderne både i forhold til arkitektur, materialer og indretning.

Bebyggelsen på Gængehaven er en del af det store og attraktive Langagergård. Området ligger få hundrede meter fra Karlslunde S-station, diverse indkøbsmuligheder og tæt på Mosede Fort med områdets bedste badestrand.

På trods af nærheden til både S-tog og indkøb ligger bebyggelsen i et ”grønt smørhul”, hvor der også efter bebyggelsens færdiggørelse fortsat vil være meget store grønne arealer med stisystemer, søer, åer og et rigt dyreliv.

Her er en helt unik og sjælden chance for at bo i et helt nyt rækkehus - noget som yderst sjældent udbydes så tæt på København.

Gårdhavehuse i 1 plan
Gængehavens 23 gårdhavehuse i 1 plan – er veldisponerede og opført i moderne og stram ArchLinearkitektur med lav taghældning og vindskeder beklædt med zink. Husene egner sig til alle aldersgrupper og er ideel for dem, som ønsker sig et vel-indrettet hus i 1 plan med en nem og overkommelig have. Ikke mindst i kombination med et næsten vedligeholdelsesfrit lavenergihus med meget lave driftsudgifter.

Husene har mange glaspartier i både indgangs- og havefacaden, som giver husene et dejligt og gennemgående lysindfald fra begge sider, ligesom der er udgang til terrasse/gårdhave på begge sider af huset. Til hvert hus hører egen carport med ca. 6 m² udhus i matchende arkitektur.

Rækkehuse i 2 plan
Gængehavens 50 rækkehuse i 2 fulde plan opføres ligeledes i den stramme ArchLinearkitektur med vindskeder beklædt med zink.
Huset er ideelt for børnefamilier og andre som ønsker mange værelser og en mere opdelt opholds- og
beboelsesafdeling. At huset har en nem og overkommelig have og er næsten vedligeholdelsesfrit de næste mange år, sikrer at det ikke er huset og have du skal bruge din fritid på.
Der er udgang til gårdhave og terrasse på hver side af huset og til hvert hus hører egen carport med ca. 9 m² udhus i matchende arkitektur.

Virtual Reality på Gængehaven
Husene på Gængehaven kan alle opleves i vores helt nye Virtual Reality App. Gå en tur i husene på din mobil, tablet eller med VR-briller. Du kan se alle de forskellige indretninger ligesom du kan gå en tur rundt om huset og se både indgangs- og havefacaden helt tæt på.
Lind & Risørs Virtual Reality App kan hentes i enten App-Store eller i Google Play.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udbydes Senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

beliggenhed

huse du kunne være interesseret i

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.100.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere
Køge, Trianglen
Kontantpris fraKr. 3.300.000,-

  • Rækkehuse i 2 plan på 135/140 m²
  • Eget udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Trianglen er et nyt Lind & Risør rækkehuskvarter tæt på Køge centrum. Området består af 28 nye arkitekttegnede rækkehuse i 2 fulde plan.

KUNDEREFERENCER

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.