Karlslunde, Gængehaven

  • Del:

Gårdhavehuse i 1 plan (udsolgt) og rækkehuse i 2 plan
- alle med egen carport

Nyt boligkvarter i skønt grønt område centralt i Karlslunde. Idyllisk beliggenhed og alligevel tæt på både indkøb, skole, S-tog og skøn badestrand.

I denne lille oase midt i Karlslunde opføres nye arkitekttegnede rækkehuse, hvor der er tænkt nyt og moderne både i forhold til arkitektur, materialer og indretning.

Bebyggelsen på Gængehaven er en del af det store og attraktive Langagergård. Området ligger få hundrede meter fra Karlslunde S-station, diverse indkøbsmuligheder og tæt på Mosede Fort med områdets bedste badestrand.

På trods af nærheden til både S-tog og indkøb ligger bebyggelsen i et ”grønt smørhul”, hvor der også efter bebyggelsens færdiggørelse fortsat vil være meget store grønne arealer med stisystemer, søer, åer og et rigt dyreliv.

Her er en helt unik og sjælden chance for at bo i et helt nyt rækkehus - noget som yderst sjældent udbydes så tæt på København.

Gårdhavehuse i 1 plan- UDSOLGT
Gængehavens 23 gårdhavehuse i 1 plan – er veldisponerede og opført i moderne og stram ArchLinearkitektur med lav taghældning og vindskeder beklædt med zink. Husene egner sig til alle aldersgrupper og er ideel for dem, som ønsker sig et vel-indrettet hus i 1 plan med en nem og overkommelig have. Ikke mindst i kombination med et næsten vedligeholdelsesfrit lavenergihus med meget lave driftsudgifter.

Husene har mange glaspartier i både indgangs- og havefacaden, som giver husene et dejligt og gennemgående lysindfald fra begge sider, ligesom der er udgang til terrasse/gårdhave på begge sider af huset. Til hvert hus hører egen carport med ca. 6 m² udhus i matchende arkitektur.

Rækkehuse i 2 plan
Gængehavens 50 rækkehuse i 2 fulde plan opføres ligeledes i den stramme ArchLinearkitektur med vindskeder beklædt med zink.
Huset er ideelt for børnefamilier og andre som ønsker mange værelser og en mere opdelt opholds- og
beboelsesafdeling. At huset har en nem og overkommelig have og er næsten vedligeholdelsesfrit de næste mange år, sikrer at det ikke er huset og have du skal bruge din fritid på.
Der er udgang til gårdhave og terrasse på hver side af huset og til hvert hus hører egen carport med ca. 9 m² udhus i matchende arkitektur.

Virtual Reality på Gængehaven
Husene på Gængehaven kan alle opleves i vores helt nye Virtual Reality App. Gå en tur i husene på din mobil, tablet eller med VR-briller. Du kan se alle de forskellige indretninger ligesom du kan gå en tur rundt om huset og se både indgangs- og havefacaden helt tæt på.
Lind & Risørs Virtual Reality App kan hentes i enten App-Store eller i Google Play.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udbydes Senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

beliggenhed

Se boligkvarteret Gængehaven lidt fra oven...

Denne film viser bebyggelsen optaget fra luften. Skøn beliggenhed i grønne og meget rolige omgivelser. De første huse er klar til indflytning for de nye beboere i august 2018.

huse du kunne være interesseret i

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.100.000,-

30 rækkehuse (som arkitekttegnede huse / typehuse) i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere
Nærum, Nærumgårdsvej 2A-2L
Kontantpris frakr. 4.995.000,-

10 rækkehuse i 3 plan
156 – 164 m²
Balkon, carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på Nærum Bytorv og Hovedgaden
Gulvvarme på alle etager
Opføres efter BR2015 lavenergikrav
Kort afstand til indkøb, transport, skole, badestrand og skov

Se mere

10 arkitekttegnede rækkehuse i 3 plan, med yderst central beliggenhed i hjertet af Nærum i Nordsjælland. Eksklusive huse i spændende arkitektur med egen carport/udhus og opført i moderne materialevalg

KUNDEREFERENCER

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.