Karlslunde, Gængehaven

  • Del:

Gårdhavehuse i 1 plan og rækkehuse i 2 plan - alle med egen carport

Nyt boligkvarter i skønt grønt område centralt i Karlslunde. Idyllisk beliggenhed og alligevel tæt på både indkøb, skole, S-tog og skøn badestrand.

I denne lille oase midt i Karlslunde opføres nye arkitekttegnede rækkehuse, hvor der er tænkt nyt og moderne både i forhold til arkitektur, materialer og indretning.

Bebyggelsen på Gængehaven er en del af det store og attraktive Langagergård. Området ligger få hundrede meter fra Karlslunde S-station, diverse indkøbsmuligheder og tæt på Mosede Fort med områdets bedste badestrand.

På trods af nærheden til både S-tog og indkøb ligger bebyggelsen i et ”grønt smørhul”, hvor der også efter bebyggelsens færdiggørelse fortsat vil være meget store grønne arealer med stisystemer, søer, åer og et rigt dyreliv.

Her er en helt unik og sjælden chance for at bo i et helt nyt rækkehus - noget som yderst sjældent udbydes så tæt på København.

Gårdhavehuse i 1 plan
Gængehavens 23 gårdhavehuse i 1 plan – er veldisponerede og opført i moderne og stram ArchLinearkitektur med lav taghældning og vindskeder beklædt med zink. Husene egner sig til alle aldersgrupper og er ideel for dem, som ønsker sig et vel-indrettet hus i 1 plan med en nem og overkommelig have. Ikke mindst i kombination med et næsten vedligeholdelsesfrit lavenergihus med meget lave driftsudgifter.

Husene har mange glaspartier i både indgangs- og havefacaden, som giver husene et dejligt og gennemgående lysindfald fra begge sider, ligesom der er udgang til terrasse/gårdhave på begge sider af huset. Til hvert hus hører egen carport med ca. 6 m² udhus i matchende arkitektur.

Rækkehuse i 2 plan
Gængehavens 50 rækkehuse i 2 fulde plan opføres ligeledes i den stramme ArchLinearkitektur med vindskeder beklædt med zink.
Huset er ideelt for børnefamilier og andre som ønsker mange værelser og en mere opdelt opholds- og
beboelsesafdeling. At huset har en nem og overkommelig have og er næsten vedligeholdelsesfrit de næste mange år, sikrer at det ikke er huset og have du skal bruge din fritid på.
Der er udgang til gårdhave og terrasse på hver side af huset og til hvert hus hører egen carport med ca. 9 m² udhus i matchende arkitektur.

Virtual Reality på Gængehaven
Husene på Gængehaven kan alle opleves i vores helt nye Virtual Reality App. Gå en tur i husene på din mobil, tablet eller med VR-briller. Du kan se alle de forskellige indretninger ligesom du kan gå en tur rundt om huset og se både indgangs- og havefacaden helt tæt på.
Lind & Risørs Virtual Reality App kan hentes i enten App-Store eller i Google Play.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udbydes Senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

beliggenhed

Se boligkvarteret Gængehaven lidt fra oven...

Denne film viser bebyggelsen optaget fra luften. Skøn beliggenhed i grønne og meget rolige omgivelser. De første huse er klar til indflytning for de nye beboere i august 2018.

huse du kunne være interesseret i

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.100.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere
Nærum, Nærumgårdsvej 2A-2L
Kontantpris frakr. 4.995.000,-

10 rækkehuse i 3 plan
156 – 164 m²
Balkon, carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på Nærum Bytorv og Hovedgaden
Gulvvarme på alle etager
Opføres efter BR2015 lavenergikrav
Kort afstand til indkøb, transport, skole, badestrand og skov

Se mere

10 arkitekttegnede rækkehuse i 3 plan, med yderst central beliggenhed i hjertet af Nærum i Nordsjælland. Eksklusive huse i spændende arkitektur med egen carport/udhus og opført i moderne materialevalg

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.