Nærum, Nærumgårdsvej 2A-2L

  • Del:

Spændende arkitekttegnede rækkehuse i 3 plan

Med yderst central beliggenhed i hjertet af Nærum i Nordsjælland.

Bebyggelsen består af 10 rækkehuse i 3 plan med unik beliggenhed midt i Nærum på hjørnet af Nærumgårdsvej og Nærum Hovedgade og dermed tæt på indkøbsmuligheder og butikker. Nærmeste nabo er Rema1000, og Netto ligger kun 200 meter fra bebyggelsen.

Bebyggelsen ligger på et højt terræn og er hævet ca. 2½ meter over Nærum Hovedgade. Facaderne vil fremstå med flotte lyse mursten med spil og store glaspartier. Ud for den nordvendte facade mod Nærum Hovedgade er der en flisebelagt terrasse. Denne terrasse af afskærmet fra naboer af 180 cm. høj læmur og mod Nærum Hovedgade af hæk. De primære opholdsarealer er mod syd, hvor der foruden den 10,7 m² store indbyggede balkon på 1. sal, også er en 28 m² stor privat og flisebelagt gårdhave.

Til hver bolig hører eget udhus på 5 m² og egen P-plads i carport. De 10 P-pladser i carporten – én til hver bolig – opføres som én samlet carportbygning, men hvert udhus og carport er selvstændigt udmatrikuleret og tilhører således de respektive boliger.

Husene opføres med omtanke og indretning bygget på erfaring.
Stueetage med ankomst, køkken og spisepladser. 1. sal med afslapning i opholdsstuen eller på balkonen/terrassen. 2. sal med fred og ro på værelserne samt eget privat badeværelse.

I får et nyt rækkehus med begrænset vedligeholdelse som er opført i absolut højeste kvalitet, både hvad angår selve byggematerialerne, men også når det kommer til selve byggeriet af huset.

Ud over at Nærum byder på mange muligheder i forhold til indkøb og shopping, gymnasium og god infrastruktur, så ligger byen også meget tæt på mange seværdigheder. Er man f.eks. kunstinteresseret ligger det flotte Gl. Holtegaard kort derfra. Gl. Holtegaard er en kunsthal for skiftende udstillinger af ny og ældre kunst, hvor man kan lade sig inspirere af kunsten og omgivelserne.

Derudover ligger Nærum tæt på flere badestrande og Øresund, og i bil eller på cykel kan man tage den smukke køretur op nordpå langs kysten. Indenfor kort afstand finder man Jægersborg Hegn, hvis man vil nyde en tur i skoven. For de golf-interesserede er der kun 4 km. til Søllerød Golfklub og 5,5 km. til Københavns Golfklub ved Eremitagen.

Fakta om husene på Nærumgårdsvej:
10 rækkehuse i 3 plan
Balkon, carport og udhus til alle boliger
Bo tæt på Nærum Bytorv og Hovedgaden
Komplet Miele hvidevarepakke
Helstøbte Kuma bordplader på begge badeværelser
Plankegulve
Gulvvarme på alle etager
Opføres efter BR2015 lavenergikrav
Kort afstand til indkøb, transport og skole
Få kilometer til badestrand og skov

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

huse du kunne være interesseret i

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.100.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere
Karlslunde, Gængehaven
Der udbydeshuse i 1 og 2 plan

Gårdhavehuse i 1 plan på 137 m²
Rækkehuse i 2 plan på 142/146 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Kort afstand til indkøb, transport, skole, badestrand og skov
Oplev husene i Virtual Reality

Se mere

Nyt boligkvarter i skønne rolige omgivelser centralt i Karlslunde. Det nye boligområde indeholder både gårdhavehuse i 1 plan og rækkehuse i 2 fulde plan og det hele er omkranset af den smukkeste natur.

KUNDEREFERENCER

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.