Nærum, Nærumgårdsvej 2A-2L

  • Del:

Spændende arkitekttegnede rækkehuse i 3 plan

Med yderst central beliggenhed i hjertet af Nærum i Nordsjælland.

Bebyggelsen består af 10 rækkehuse i 3 plan med unik beliggenhed midt i Nærum på hjørnet af Nærumgårdsvej og Nærum Hovedgade og dermed tæt på indkøbsmuligheder og butikker. Nærmeste nabo er Rema1000, og Netto ligger kun 200 meter fra bebyggelsen.

Bebyggelsen ligger på et højt terræn og er hævet ca. 2½ meter over Nærum Hovedgade. Facaderne vil fremstå med flotte lyse mursten med spil og store glaspartier. Ud for den nordvendte facade mod Nærum Hovedgade er der en flisebelagt terrasse. Denne terrasse af afskærmet fra naboer af 180 cm. høj læmur og mod Nærum Hovedgade af hæk. De primære opholdsarealer er mod syd, hvor der foruden den 10,7 m² store indbyggede balkon på 1. sal, også er en 28 m² stor privat og flisebelagt gårdhave.

Til hver bolig hører eget udhus på 5 m² og egen P-plads i carport. De 10 P-pladser i carporten – én til hver bolig – opføres som én samlet carportbygning, men hvert udhus og carport er selvstændigt udmatrikuleret og tilhører således de respektive boliger.

Husene opføres med omtanke og indretning bygget på erfaring.
Stueetage med ankomst, køkken og spisepladser. 1. sal med afslapning i opholdsstuen eller på balkonen/terrassen. 2. sal med fred og ro på værelserne samt eget privat badeværelse.

I får et nyt rækkehus med begrænset vedligeholdelse som er opført i absolut højeste kvalitet, både hvad angår selve byggematerialerne, men også når det kommer til selve byggeriet af huset.

Ud over at Nærum byder på mange muligheder i forhold til indkøb og shopping, gymnasium og god infrastruktur, så ligger byen også meget tæt på mange seværdigheder. Er man f.eks. kunstinteresseret ligger det flotte Gl. Holtegaard kort derfra. Gl. Holtegaard er en kunsthal for skiftende udstillinger af ny og ældre kunst, hvor man kan lade sig inspirere af kunsten og omgivelserne.

Derudover ligger Nærum tæt på flere badestrande og Øresund, og i bil eller på cykel kan man tage den smukke køretur op nordpå langs kysten. Indenfor kort afstand finder man Jægersborg Hegn, hvis man vil nyde en tur i skoven. For de golf-interesserede er der kun 4 km. til Søllerød Golfklub og 5,5 km. til Københavns Golfklub ved Eremitagen.

Fakta om husene på Nærumgårdsvej:
10 rækkehuse i 3 plan
Balkon, carport og udhus til alle boliger
Bo tæt på Nærum Bytorv og Hovedgaden
Komplet Miele hvidevarepakke
Helstøbte Kuma bordplader på begge badeværelser
Plankegulve
Gulvvarme på alle etager
Opføres efter BR2015 lavenergikrav
Kort afstand til indkøb, transport og skole
Få kilometer til badestrand og skov

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udstillingshus
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

huse du kunne være interesseret i

Vindinge, Toftebuen
Kontantpriser frakr. 3.300.000,-

  • Rækkehuse i 1 plan på 137 m²
  • Rækkehuse i 2 fulde plan på 141 m²
  • Egen carport/vognport samt udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 eller 2 fulde plan, opføres i Toftebuen. Et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra Roskildes hyggelige gågademiljø.

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland. Spændende arkitektur og egen carport/udhus til alle boliger.

KUNDEREFERENCER

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.