Slangerup, Stensbjerghøj

  • Del:

30 arkitekttegnede skråningshuse med egen vognport og udhus.

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland.

Boligkvarteret ligger i et nordsjællandsk grønt ”smørhul”, hvor der også efter husenes opførelse vil være mange store grønne arealer med plads til ophold, leg og hyggelige gåture.

De lukkede stisystemer fører til alle byens gode faciliteter og byen tilbyder flere forretninger, indkøbsmuligheder og hyggelig bymidte.

Her er en helt unik og sjælden chance for at bo i et helt nyt rækkehus med spændende arkitektur og en rummelig indretning - midt i den skønneste natur og rolige, børnevenlige omgivelser.

Rækkehusene er veldisponerede og opført i den moderne og stilrene ArchLinearkitektur med tagsten og zinkbeklædning på gavlene.
Husene integreres i områdets meget kuperede terræn og kommer fra indgangsfacaden til at ligne et 1-plans hus, mens huset på havesiden åbner sig op i 2 etager.

Derudover er der også en forskydning i husrækkerne som gør, at det i alle husene er muligt at nyde udsigten.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udbydes Senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Rækkehuslivet – det moderne hus til den moderne familie

Familien Foldager valgte at flytte fra deres ejerlejlighed i Valby til et helt nyopført 2 plans Lind & Risør-rækkehus i Karlsunde. Fra by til land. Og fra én boligtype til en anden.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.