Slangerup, Stensbjerghøj

  • Del:

30 arkitekttegnede skråningshuse med egen vognport og udhus.

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland.

Boligkvarteret ligger i et nordsjællandsk grønt ”smørhul”, hvor der også efter husenes opførelse vil være mange store grønne arealer med plads til ophold, leg og hyggelige gåture.

De lukkede stisystemer fører til alle byens gode faciliteter og byen tilbyder flere forretninger, indkøbsmuligheder og hyggelig bymidte.

Her er en helt unik og sjælden chance for at bo i et helt nyt rækkehus med spændende arkitektur og en rummelig indretning - midt i den skønneste natur og rolige, børnevenlige omgivelser.

Rækkehusene er veldisponerede og opført i den moderne og stilrene ArchLinearkitektur med tagsten og zinkbeklædning på gavlene.
Husene integreres i områdets meget kuperede terræn og kommer fra indgangsfacaden til at ligne et 1-plans hus, mens huset på havesiden åbner sig op i 2 etager.

Derudover er der også en forskydning i husrækkerne som gør, at det i alle husene er muligt at nyde udsigten.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udbydes Senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Rev ned og byggede nyt

Familiens tredje Lind & Risør hus
Familien Hørlykke er flyttet ind i deres tredje hus fra Lind & Risør. De valgte at fortsætte deres samarbejde med det velkonsoliderede danske byggefirma – denne gang bare i et dobbelt så stort hus!

Beliggende på en ældre, kringlet villavej ved Rungsted Kyst kan man finde et splinternyt hus, som oser af byggekvalitet og lækker finish. Her bor familien Hørlykke, bestående af økonomikonsulent Dennis Hørlykke og projektleder Mie Hørlykke samt børnene Ida, Line og Mads.

Da familien for knap to år siden greb chancen for at købe et dødsbo, tæt på Mies familie og omgangskreds, valgte de at rive det gamle hus ned og begynde fra (mose)bunden af – i bogstaveligste forstand; da grunden er gammel mosejord.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.