Smørum, 2. etape - Lammeengen 13-75

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnede rækkehuse i 2 fulde plan

I skønne natur omgivelser opføres nye rækkehuse på 145/151 m² med egen carport og udhus.

Moderne rækkehuse i 2 fulde plan

OBS! Disse huse er udsolgt – men du kan stadig skrive dig på venteliste til de sidste 6 forskydningshuse som endnu ikke er udbudt. Klik her hvis du vil skrives op til forskydningshusene – så modtager du automatisk salgsbrochure når vi starter salget.

Du kan også vælge at klikke på linket nedenfor og skrive dig på venteliste til 4. etape som indeholder de samme 2 plans huse som i 2. etape.

Nyt boligkvarter med stille veje og grønne fællesarealer – og det hele er placeret tæt på København.

Rækkehusene sælges som et færdigt hus. Det betyder, at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt med rullegræs samt flisebelagt indkørsel og terrasse med mulighed for ophold på begge sider af huset.

Endvidere praktisk carport og udhus. Der findes plads til i alt 2 biler ved siden af hinanden foran huset og der er elstik til el-/hybridbil i udhuset.

Vores arkitekter har tegnet 2 meget velindrettede planløsninger.

Opskrivning til 4. etape

Om indretning og materialer

Vores dygtige indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.
Køkkenet er Focus Hvid fra HTH – enkelt og tidsløst med hvide låger med softline greb og bordplade i sort granit samt køkkenvask i sort Silgranit.
På gulvene er der store rektangulære lyse klinker eller hvidpigmenterede egetræs plankegulve.
Badeværelserne er indrettet med brusenichér, væghængte toiletter, bordplader i hvid Kuma med formstøbt vask, hvide underskabe fra HTH samt rummelige højskabe til yderligere opbevaring.
De hårde hvidevarer er fra Miele, emhætte fra Thermex.
Der er gulvvarme i hele huset – og et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som bl.a. sikrer jer et godt og sundt indeklima.

Husene opfylder kravene i det nyeste bygningsreglement BR18 (ENERGIKLASSE 2015), med lave varmeudgifter, idet varmen produceres med selvstændige luft- til vand varmepumper.

Om Smørum og nærområdet

Smørums borgere nævner disse ting som særligt attraktive ved at bo i Smørum; skøn natur, masser af fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder, godt naboskab, godt for børnefamilier og den lokale golfklub.

Smørum arbejdes der bevidst på at skabe miljøer, hvor det gode og sunde hverdagsliv er et nemt valg for alle.

Smørum er en by som bl.a. er kendetegnet ved dets mange grønne områder samt gode faciliteter for børn og unge og indkøbscenter i centrum af byen.

Byen er beliggende tæt på Ballerup – en forstad til København med bl.a. andet s-togs linje.

Smørum by er blevet et mere og mere populært sted at slå sig ned med familien, og det er bestemt ikke uden grund. Her får man nemlig både storslået natur, gode transportmuligheder, et lokalt byliv med indkøb og specialbutikker og så er kommunens sports- og fritidsfaciliteter helt i top. Og så ligger København kun en kort køretur væk.

De gode stisystemer i Smørum gør det nemt for både unge og ældre at færdes trygt mellem de mange kommunale tilbud.

Prisoversigt 2. etape

Herunder ses prisoversigten for husene i 2. etape.
Klik på etapen på billedet for at se plantegninger og flere oplysninger om de enkelte huse i denne etape.
Klik på de øvrige etaper hvis du ønsker opskrivning til fremtidige etaper.

Status på de udbudte boliger:

Boligoversigt 2. etape

Etapen er udsolgt. Du kan via link i toppen af siden finde opskrivning til de endnu ikke udbudte forskydningshuse eller du kan på oversigten ovenfor klikke på fremtidige etaper for opskrivning. (4. etape er magen til husene i denne etape).

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Type Pris Status

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.