Smørum, 3. etape - Lammeengen 1-11 og 2-34

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan

Nye gårdhavehuse på 133/135 m² i 1 plan med egen carportog udhus. Husene opføres i et nyt boligkvarter i Smørum i Storkøbenhavn.

Arkitekttegnede gårdhavehuse i 1 plan

OBS! De udbudte huse i denne etape er udsolgt – men er du interesseret i de sidste huse – som endnu ikke er udbudt – i denne etape, så ring til vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og bliv skrevet op. Så får du automatisk besked når vi udbyder de sidste huse. Se hvilke huse der endnu ikke er udbudt på prisoversigten længere nede.

Du kan også vælge at klikke på linket nedenfor og skrive dig på venteliste til 5. etape som indeholder de samme 1 plans huse som i denne etape.

Nyt boligkvarter med stille veje og grønne fællesarealer – og det hele er placeret tæt på København.

Gårdhavehusene sælges som et færdigt hus. Det betyder at når du overtager huset, så skal du blot sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Vores arkitekter har tegnet 1 meget velindrettet planløsning og vores egne dygtige indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Opskrivning til 5. etape

Om indretning og materialer

Køkkenet er Focus Hvid fra HTH – enkelt og tidsløst med hvide låger med softline greb og bordplade i sort granit samt køkkenvask i sort Silgranit.
På gulvene er der store rektangulære lyse klinker eller hvidpigmenterede egetræs plankegulve.
Badeværelserne er indrettet med brusenichér, væghængte toiletter, bordplader i hvid Kuma med formstøbt vask, hvide underskabe fra HTH samt rummelige højskabe til yderligere opbevaring.
De hårde hvidevarer er fra Miele, emhætte fra Thermex.
Der er gulvvarme i hele huset – og et astma- og allergivenligt varmegenvindingsanlæg, som bl.a. sikrer jer et godt og sundt indeklima.

Husene opfylder kravene i det nyeste bygningsreglement BR18 (ENERGIKLASSE 2015), med lave varmeudgifter, idet varmen produceres med selvstændige luft- til vand varmepumper.

Om Smørum og nærområdet

Smørums borgere nævner disse ting som særligt attraktive ved at bo i Smørum; skøn natur, masser af fritidsaktiviteter, gode indkøbsmuligheder, godt naboskab, godt for børnefamilier og den lokale golfklub.

Smørum arbejdes der bevidst på at skabe miljøer, hvor det gode og sunde hverdagsliv er et nemt valg for alle.

Smørum er en by som bl.a. er kendetegnet ved dets mange grønne områder samt gode faciliteter for børn og unge og indkøbscenter i centrum af byen.

Byen er beliggende tæt på Ballerup – en forstad til København med bl.a. andet s-togs linje.

Smørum by er blevet et mere og mere populært sted at slå sig ned med familien, og det er bestemt ikke uden grund. Her får man nemlig både storslået natur, gode transportmuligheder, et lokalt byliv med indkøb og specialbutikker og så er kommunens sports- og fritidsfaciliteter helt i top. Og så ligger København kun en kort køretur væk.

De gode stisystemer i Smørum gør det nemt for både unge og ældre at færdes trygt mellem de mange kommunale tilbud.

Prisoversigt 3. etape

Herunder ses prisoversigten for husene i 3. etape.
Klik på etapen på billedet for at se plantegninger og flere oplysninger om de enkelte huse i denne etape.

Status på de udbudte boliger:

Boligoversigt 3. etape

Klik på boligerne for at se plantegninger og flere oplysninger

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Type Pris Status

Kundereferencer Se flere referencer

YES! Sådan skal det være

I Anders og Lines nye hus fra Lind & Risør er alle kvadratmetre aktiverede. Parret har kunnet sætte deres eget præg på huset. Deriblandt muligheden for at få en drømmestue – en af de helt store af slagsen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.