Tune, Rendebjergvænget

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 plan med vognport

Nyt boligkvarter i en rolig beliggende villaby få kilometer fra både Greve og Roskilde.

Om husene

Bo i et nyt boligkvarter med lukkede stille veje, stisystemer til alle byens gode faciliteter og skøn natur lige uden for døren.
Rækkehusene opføres med skønne fællesarealer i midten med god plads til leg og ophold. Det skaber en fin sammenhæng med de naturskønne omgivelser som danner rammen rundt om den nye udstykning. Vognportene mellem husene giver en lys, åben og let bebyggelse.

Rækkehusene sælges som et nøglefærdigt hus. Det betyder at du egentlig blot skal vente på at huset er færdigbygget og få dine nye nøgler i hånden. Huset er helt klar til indflytning, så du skal bare sætte dine møbler ind og lægge dit tøj i de splinternye garderobeskabe. Selv jeres have er færdiganlagt og skal blot tilplantes med eventuelle blomster og småtræer.

Vores arkitekter har tegnet en meget velindrettet planløsning som kan rumme både familiens hverdagsliv eller den mere rolige seniortilværelse.

Materialerne er tidsløse og nordisk inspirerede i høj kvalitet – valgt af vores dygtige indretningskonsulenter, hvilket sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Husene opføres med direkte indgang fra husets vognport.
Husets kerne er det store gennemgående køkken/alrum og stuemijø, som giver et flot lysindfald fra begge sider af huset samtidig med, at man kan følge med i udendørsaktiviteter på både indgangs- og havesiden.

Om Tune og nærområdet

Skole & institution
Tune har to skoler – Lunden som ligger 800 m. fra den nye udstykning og Højen som ligger 1,8 fra Rendebjergvænget – begge skoler kan nemt nåes via stisystemer.
Daginstitutioner ligger umiddelbart op ad Højen Skole.

Kultur & Indkøb
Tune byder på en bred vifte af begivenheder og faciliteter for alle aldre. Der kan f.eks. nævnes Tune  musikfestival, Oktoberfest i Tune hallen og Open by Night i Tune centeret. Hertil kommer adskillige sportsforeninger og motionsklubber.

Derudover har både Roskilde og Greve et inspirerende og spændende forretningsliv og efter en kort køretur kan man hygge hele dagen på Køge Bugts bedste badestrand ved Greve Strandpark. Eller hvad med en hyggelig strøgtur gennem hovedstrøget Algade og gågaden Skomagergade i Roskilde. Det giver en ægte oplevelse af et hyggeligt dansk købstadsmiljø.

Lokalsport og aktivt liv
Tune har et stort veludbygget sportsanlæg med bl.a. fodboldbaner og idrætscenter samt mange flere gode faciliteter.

I Tune er der således mulighed for at dyrke en alsidig form for sport og idræt, og byen tilbyder flere typer af fællesmotion. Alle idrætsgrene kan udøves lokalt i Tunes egne flotte faciliteter.

Prisoversigt

Her kan du se husets placering, fællesarealer samt p-pladser. Klik på huset for plantegning og andre oplysninger.
(Byggegrunde udbydes separat - klik her hvis du ønsker yderligere oplysninger om byggegrundene)

Hus nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Type Pris Status

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Vores hus. Tegnet personligt til os

Vi så simpelthen fødslen af vores nye hus

“Folk spørger tit, hvad er det for en type hus, I har fået? Det har vi da aldrig set før. Det findes heller ingen andre steder, fortæller vi dem! Det her er vores hus. Tegnet personligt til os.”

Vibe Grundsøe har sammen med sin mand, Mikael, fået opført et helt nyt vinkelhus fra Lind & Risør på 218 m². Helt fra begyndelsen har parret kunnet præge udseendet og funktionerne i deres nye hus.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.