Vindinge, Toftebuen 1-27

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Rækkehuse i lukket boligkvarter med naturskønne omgivelser

14 nye arkitekttegnede rækkehuse i 1 plan opføres som en del af et nyt boligkvarter i en rolig beliggende landsby få kilometer fra Roskilde centrum.

Om husene

Rækkehusene sælges som et færdigt hus, dvs. når I overtager huset, så skal I blot sætte jeres møbler ind, lægge tøjet i de splinternye garderobeskabe og sætte havemøblerne frem på terrassen. Huset er nymalet og haven er færdiganlagt.

Vores arkitekt har tegnet en moderne og gennemtænkt indretning som både passer til den lille børne-familie og til seniorer, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Huset er overskueligt, men alligevel rummeligt til hverdagen.

Vores kompetente indretningskonsulenter har valgt tidsløse og nordisk inspirerede materialer i høj kvalitet, som sikrer jer en rød tråd i indretningen. Den høje materialestandard er fast og kan ikke ændres.

Gennemtænkt og rummelig indretning

Husets omdrejningspunkt er det store lyse køkken/alrum. Køkkenet har masser af skabsplads, stor skabsø med ”bardisk” og fra alrummet er der direkte udgang til husets terrasse.

Stuen ligger i åben forbindelse med alrummet, hvilket giver fleksible indretningsmuligheder af både alrummet og stuen.

Foruden entré og funktionelt bryggers, med direkte adgang til køkkenet, rummer huset også et stort soveværelse på 15 m² med indbyggede skabe samt to ekstra værelser med faste skabe.

Om Vindinge og nærområdet

En kort cykeltur fra Roskildes hyggelige gågader ligger Vindinge som en moderne villaby med historiske islæt, smuk natur og gode faciliteter.

Her er en sjælden mulighed for at flytte ind i et helt nyt og moderne rækkehus i smukke, landlige omgivelser i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og gode sportsfaciliteter.

Vindinge har ad flere omgange vokset sig større og større, og der bor i dag ca. 2.450 mennesker i den mindre landsby, beliggende kun 5 kilometer fra Roskilde centrum.
Ønsker man flere butikker og faciliteter, er netop Roskildes hyggelige centrum kun en kort køretur væk.
Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle tilbud, som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

 

Prisoversigt

Her kan du se alle husenes placering, fællesarealer, p-pladser samt hvilke huse der allerede er solgt eller reserveret. Klik på husene for plantegning og andre oplysninger.

Hus nr

Status
Boligtype Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Hus nr Størrelse Boligtype Kontantpris Status

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.