Vindinge, Toftebuen

  • Del:

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 og 2 plan

Flyt ind i Toftebuen og bo i et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser i velfungerende landsby - med kort afstand til Roskildes hyggelige gågademiljø.

Her er en sjælden mulighed for at flytte ind i et helt nyt og moderne rækkehus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og gode sportsfaciliteter.

Vindinge har ad flere omgange vokset sig større og større og der bor i dag ca. 2.450 mennesker i den mindre landsby kun 5 kilometer fra Roskilde centrum. Ønsker man flere butikker og faciliteter, er netop Roskildes hyggelige centrum med gågader m.m. kun en kort cykeltur væk.

Om området
Vindinge er beliggende op til Hedeland Naturpark. Et stort naturområde, som er både vildt råt og vildt roligt og som
tilbyder rolige oaser og masser af aktiviteter, som f.eks. veteranbane, amfiteater, motorsport, naturlegepladser, skibakke, vandrestier, søer og meget mere.

Er man mere til bylivet og shopping, er der rig mulighed for at bruge mange timer i Roskildes hyggelige gågademiljø. Her findes et stort udbud af specialforretninger, caféer, restauranter og dagligvarebutikker.
Indendørs shopping sker i butikscenteret Ro’s Torv, som ligger tæt på centrum. Her findes ud over et væld af forretninger m.m. også en biograf.

OBS! Besøg os i udstillingshuset i Gængehaven 32, 2690 Karlslunde, hvor du kan få en uforpligtende snak om projektet på Toftebuen, se udvalgte materialer eller få udleveret salgsbrochure. Se åbningstider under åbent hus

Gårdhavehuse i 1 plan – 137 m²:
Gårdhavehusene er veldisponerede og opført i stram Archlinearkitektur. De sorte tegl på taget sammen med de sorte vinduer og døre er med til at understrege det moderne og minimalistiske udtryk.

Husene egner sig til alle aldersgrupper og er ideelle for dem, der ønsker sig et næsten vedligeholdelsesfrit hus med en nem have, hvor tiden kan bruges på afslapning i stedet for vedligeholdelse.

Alle husene har færdiganlagt have med rulle-græs og ligusterhække, samt terrasse og hyggelig afskærmet gårdhave i grå betonsten mod øst og vest.

Endvidere praktisk integreret vognport og udhus i samme arkitektur som huset, samt indkørsel med plads til 2 biler.

Dobbelthuse i 2 fulde plan - 141 m²:
Dobbelthusene opføres i moderne arkitektur med ensidig taghældning.
I stueetagen er alle boliger ens og byder på entre med garderobeskab og teknik, som er gemt diskret bag hvide skabslåger, samt badeværelse med toilet, håndvask og brus, som også fungerer som gæstetoilet.

Det store U-formede køkken er i åben forbindelse med alrum og stue. Den åbne forbindelse mellem alle rummene giver et godt gennemgående lys og gode fleksible indretningsmuligheder.

Fra stuen er der udgang til vestvendt terrasse.

Alle husene har færdiganlagt have med rullegræs og ligusterhække, samt flisebelagt indkørsel og terrasse med mulighed for ophold på begge sider af huset.

Endvidere praktisk carport bygget på gavlen, med direkte adgang til huset. Der findes plads til i alt 2 biler i indkørslen.

Se priser, beliggenhed, overtagelsesdato m.m. i prisoversigten nedenfor, eller kontakt vores boligrådgivere hvis du har yderligere spørgsmål til husene i Toftebuen.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Udbydes Senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
1A
1B
1C
2A
Nr m2 Type Overtagelse Kontantpris

Beliggenhed

HUSE DU MÅSKE KUNNE VÆRE INTERESSERET I

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland. Spændende arkitektur og egen carport/udhus til alle boliger.

Dragør, Vierdiget
Kontantpris frakr. 4.500.000,-

  • Rækkehuse i 2 plan på 135/141 m²
  • Rækkehuse i 3 plan på 176/184 m²
  • Egen carport/udhus
  • Forskellige indretninger
  • Balkon eller tagterrasse og hyggelig have
  • Direkte til Øresund

Se mere

Eksklusive arkitekttegnede rækkehuse til den kræsne køber som værdsætter beliggenhed, høj kvalitet og lækre materialer.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.