Brøndby, Skovengen 1

  • Del:

238 m² H-hus med dobbelt garage

Spændende udstillingshus i vores nye byggeudstilling i Brøndby. Enkelt og tidsløst materialevalg i dæmpede farver skaber ro i huset.

På vores byggeudstilling i Brøndby kan du bl.a. opleve dette moderne H-hus med 2 vinkler som udover at skabe et hyggeligt ”gårdhavemiljø”, også giver en helt stram opdeling af huset i forældre- og børne-/teenageafdeling.

Huset er udført med skrålofter og lyddæmpende lofter i husets køkken/alrum samt ovenlysvindue.

Den del af huset som rummer opholdsstue og forældreafdeling er sænket med 20 cm.

Indretning
Famillievilla med plads til de helt store armbevægelser.
Lys og rummelig entré adskilt fra køkken/alrum af dekorativ glasvæg. Herfra adgang til lukket bryggers i forbindelse med husets garage, gæstetoilet samt stort køkken/alrum med plads til hele familien og udgang til begge sider af huset.
Køkken/alrummet er, udover et praktisk depotrum, også udført med lyddæmpende skrålofter og ovenlysvindue.
Husets børne-/teenageafdeling indeholder hele 4 regulære værelser, stort åbent aktivitetsrum samt eget badeværelse med bruseniche.
Forældreafdelingen ligger i forbindelse med husets opholdsstue og indeholder soveværelse med walk-in og eget badeværelse med bruseniche.

Huset er solgt

Åbningstider


Søndag
06. maj kl. 13.00-16.00
13. maj kl. 13.00-16.00
21. maj kl. 13.00-16.00 (mandag)
27. maj kl. 13.00-16.00

Kørevejledning
GPS adresse: Brøndbyøstervej 150, 2605 Brøndby

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.