Brøndby, Skovengen 4

  • Del:

189 m² sideforskydningshus med dobbelt vognport

Spændende udstillingshus i vores nye byggeudstilling i Brøndby. Funktionel og meget strømlinet indretning.

Funktionelt og spændende længehus opført med sideforskydning og dobbelt integreret vognport. Huset er opført i den stramme ArchLine arkitektur med zinkbeklædning i gavle og helt uden udhæng.

Sideforskydningen giver både huset karakter og mulighed for flere hyggelige terrassekroge i haven.

Indretning
Indgang kan ske enten via bryggersdør i vognporten eller entréen på husets facade. Bryggers er udført med separat teknikrum som giver ekstra plads til opbevaring. I forbindelse med entré er husets børneafdeling med 3 værelser og eget badeværelse med bruseniche.

Fra entréen er der gennem glasdøren adgang til husets store åbne køkken/alrum og stuemiljø, som er udført med lyddæmpede skålofter og ovenlysvindue i køkkenet.

Herfra videre adgang til husets forældreafdeling med walk-in og lækkert badeværelse med højt til loftet og bruseniche.

SOLGT

Åbningstider:


Søndag
05. november kl. 13.00-16.00
12. november kl. 13.00-16.00
19. november kl. 13.00-16.00
26. november kl. 13.00-16.00

Kørevejledning
GPS adresse: Brøndbyøstervej 150, 2605 Brøndby

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.