Byggeudstilling i Jyllinge
PREMIERE i weekenden

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Ny byggeudstilling åbner i weekenden

3 spændende huse i Jyllinge - vi åbner dørene til premieren 13.+14. august kl. 10.00 - 16.00

PREMIERE I WEEKENDEN

Kom til premiere på vores nye byggeudstilling i Jyllinge lørdag d. 13. august og søndag d. 14. august begge dage kl. 10.00 – 16.00. Vi byder på 3 spændende villaer, varieret materialevalg, forskellige arkitektur, en god byggesnak samt en god kop kaffe, pølser fra pølsevognen og slik til børnene. Så alt mulig god grund til at tage familien med på byggeudstilling i august.

Vi håber at se jer d. 13.+14. august.

Kundereferencer Se flere referencer

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.