Fredensborg, Asminderødhave 23

  • Del:

203 m² stort vinkelhus til den pladskrævende familie

Nyopført vinkelhus i vores nye villakvarter i Asminderødhave i Fredensborg i Nordsjælland.

PREMIERE 18. februar
Stort lækkert vinkelhus med rigtig god plads til den store familie. Huset er opdelt med forældre- og børneafdeling i hver sin side af huset, med stort køkken/alrum/stuemiljø i midten.
Huset indeholder repræsentativ entré samt stort bryggers med masser af skabsplads. Stort køkken/alrum og stue i åben forbindelse, samlet 67 m². Master soveværelse med stort walk-in og badeværelse. Børneafdeling med 3 store værelser samt aktivitetsrum som kan indrettes til eksempelvis kontor. Herudover badeværelse.

Kontantpris kr. 5.095.000,-
Overtagelse efter aftale.

Villaen er opført i det nye boligkvarter Asminderødhave, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gåtur fra byens centrum.

Fredensborg er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn, med masser af natur og rekreative områder, plads til børn, kunst, og kultur.

ÅbningstiderSøndag
18. februar kl. 13.00-16.00
25. februar kl. 13.00-16.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.