Hedehusene, Bakkeboager 23

  • Del:

Længehus på 201 m². Klassisk opdeling af forældre- og børneafdeling og stort åbent køkken/alrum/stuemiljø.

Kom forbi og oplev husets moderne indretning og de mange kvalitetsmaterialer som huset er opført med.

Moderne længehus med klassisk opdelt forældre- og børneafdeling der er placeret i hver sin ende af huset. Børneafdeling med 3 regulære værelser og eget badeværelse.
Kombineret entré og bryggers. Stort åbent køkken- alrum- og stuemiljø i husets midte med mulighed for kig til begge sider af huset samt udgang til terrassen og haven.
Huset indeholder i alt 5 værelser og 2 badeværelser.
Flyt ind i et helt nyopført længehus på 201 m², midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun et stenkast fra byens pulserende liv.

Kontantpris kr. 4.700.000,-

Åbningstider


Søndag
02. december kl. 13.00-16.00
09. december kl. 13.00-16.00
16. december kl. 13.00-16.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!