Hedehusene, Bakkeboager 23

  • Del:

Længehus på 201 m². Klassisk opdeling af forældre- og børneafdeling og stort åbent køkken/alrum/stuemiljø.

Kom forbi og oplev husets moderne indretning og de mange kvalitetsmaterialer som huset er opført med.

Moderne længehus med klassisk opdelt forældre- og børneafdeling der er placeret i hver sin ende af huset. Børneafdeling med 3 regulære værelser og eget badeværelse.
Kombineret entré og bryggers. Stort åbent køkken- alrum- og stuemiljø i husets midte med mulighed for kig til begge sider af huset samt udgang til terrassen og haven.
Huset indeholder i alt 5 værelser og 2 badeværelser.
Flyt ind i et helt nyopført længehus på 201 m², midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun et stenkast fra byens pulserende liv.

Kontantpris kr. 4.700.000,-

Åbningstider


Søndag
03. februar kl. 13.00-16.00
10. februar kl. 13.00-16.00
17. februar kl. 13.00-16.00
24. februar kl. 13.00-16.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.