Jyllinge, Pernillevej 85

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

171 m² vinkelhus med dobbelt vognport og overdækket terrasse

Moderne vinkelhus med spændende detaljer i indretning og udformning

Om huset

Klassisk vinkelhus med dobbelt vognport i den ene gavl. Stor og praktisk overdækket terrasse på hele 38 m²med 3 murede søjler som giver huset et robust og stilsikkert udtryk.
Husets køkken/alrum er forbundet med haven og terrassen med hele 3 havedøre og har derudover en stor, rummelig og hyggelige alkove indbygget – perfekt til børnelæsning, Ipad-spil eller bare som hyggekrog.
Opført med skrålofter samt stort ovenlysvindue i husets midte.

Indretning:
Dobbelt integreret vognport med direkte adgang til husets kombinerede bryggers og entré. Stort åbent køkken- alrum- og stuemiljø med indbygget alkove og udgang til terrassen fra flere sider samt 2 store ovenlysvinduer som trækker lyset helt ind i huset. 2 regulære børneværelser samt hjemmekontor i tilknytning til stuen. Stor forældreafdeling med soveværelse samt  walk-in i tilknytning til eget stort badeværelse.

Den 38 m² store praktiske overdækkede terrasse – med murede søjler – forlænger udesæsonen til langt hen på efteråret.

Kontantpris kr. 5.995.000,- // Overtagelse efter aftale

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om huset, se materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Søndag d. 4. december kl. 13.00-16.00
Søndag d. 11. december kl. 13.00-16.00
Søndag d. 18. december kl. 13.00-16.00

Kørevejledning
GPS adresse: Pernillevej 85, Jyllinge

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.