Jyllinge, Bromarken (SALGSVOGN)

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Kom til åben salgsvogn på udstykningen

Kom forbi til en uforpligtende snak om byggegrunde og rækkehusene, se beliggenheden eller gå en tur i området - vejanlægget er udført.

Kom til åben salsvogn

OBS! VIGTIGT!
Myndighederne har onsdag aften gjort det klart, at vi alle har et ansvar for at begrænse spredning af coronavirus / COVID-19 og dermed sikre, at situationen ikke udvikler sig endnu mere alvorligt. Derfor har vi besluttet, at alle udstilingshuse/åbent hus lukkes fra nu af til og med foreløbigt søndag d. 29. marts 2020. For personlig fremvisning kan vores salgsafdeling naturligvis kontaktes på tlf. 43 32 20 00.

Vi holder åbent i salgsvognen på Johannevej hvor I kan få udleveret salgsbrochure, se status på ledige og solgte grunde og rækkehuse, se udvalgte materialer fra rækkehusene eller få udleveret vores gratis inspirationsbog. Gå en tur i området – vejanlæg er udført.

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om Bromarken, se enkelte materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Lukket

Kørevejledning
GPS adresse: Værebrovej 30, 4040 Jyllinge (indkørsel ved Rema1000)

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.