Jyllinge, Johannevej 20

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

201 m² klassisk længehus med fritliggende carport

Opført i den velkendte Valmhusarkitektur med praktisk udhæng omkring huset.

Om huset

Klassisk længehus med entré i kombination med separat bryggers. Stort åbent køkken/alrum med vaskeø, depotrum og adgang videre til husets opholdsstue.
Børneafdelingen består af 3 regulære værelser samt eget badeværelse og forældreafdelingen består af soveværelse, eget badeværelse samt ekstra kontor/værelse som også kan bruges som walk-in. Der er desuden opført dobbelt carport med udhus.

Huset er solgt

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om Bromarken, se enkelte materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Søndag d. 06. september kl. 13.00-16.00
Søndag d. 13. september kl. 13.00-16.00
Søndag d. 20. september kl. 13.00-16.00
Søndag d. 27. september kl. 13.00-16.00

Kørevejledning
GPS adresse: Værebrovej 30, 4040 Jyllinge (indkørsel ved Rema1000)

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.