Jyllinge, Johannevej 27

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

178 m² utraditionelt "knækhus" med mange spændende og anderledes løsninger

Opført i den velkendte Valmhusarkitektur med praktisk udhæng omkring huset.

Om huset

Vi byder indenfor i spændende og utraditionelt 178 m² ”knækhus” med rummelig indretning. Huset er et vinkelhus hvor selve vinklen på huskroppen er drejet og giver mulighed for placering selv meget smalle grunde. En spændende og anderledes udformning som giver et helt andet udtryk end et traditionelt vinkelhus.

Indretningen byder på stor selvstændig børne- eller teenageafdeling med 3 regulære værelser og eget badeværelse med bruseniche.

Entré i kombination med bryggers/teknikrum. Stort åbent køkken/alrum og stuemilijø med god plads til mange gæster og kig til udearealer på begge sider af huset. Forældreafdelingen består af soveværelse, eget badeværelse samt åbent walk-in med skabe.

Huset er solgt

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om Bromarken, se enkelte materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Søndag d. 4. april kl. 15.00-16.00
Mandag d. 5. april kl. 15.00-16.00
Søndag d. 11. april kl. 15.00-16.00
Søndag d. 18. april kl. 15.00-16.00
Søndag d. 25. april kl. 15.00-16.00

Kørevejledning
GPS adresse: Værebrovej 30, 4040 Jyllinge (indkørsel ved Rema1000)

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.