Karlslunde, Agergårdshaven 101

  • Del:

135 m² rækkehus i 2 plan - kom og hør om Gængehaven

Huset er meget sammenligneligt med husene på Gængehaven. Så kom forbi og få en snak om indretning og materialer.

Vi inviterer indenfor i rækkehuset som er sammenligneligt med de nye 2 plans rækkehuse i Gængehaven i Karlslunde. Kig forbi og få en snak om husene i Gængehaven og se udvalg af de materialer som husene opføres med. Du kan også få en fornemmelse af husenes indretning i både stueplan og på 1. sal.

Moderne indretning med kombineret entré og bryggers med separat teknikrum/depot. Stort åbent køkken/alrum/stuemiljø med flere udgange til terrassen.
Stor børneafdeling med 3 regulære værelser og eget badeværelse. Separat forældreafdeling med soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse.

åbningstider


Søndag
07. januar kl. 14.00-16.00
14. januar kl. 14.00-16.00
21. januar kl. 14.00-16.00
28. januar kl. 14.00-16.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing i 2006 hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.