Karlslunde, Agergårdshaven 101

  • Del:

135 m² rækkehus i 2 plan (Kom også og hør mere om Gængehaven)

Lækkert rækkehus i 2 fulde plan med egen carport og udhus. Hyggelig have på begge sider af huset, som ligger i skønne omgivelser med udsigt til grønne områder.
Huset er meget sammenligneligt med husene på Gængehaven. Så kom også forbi og få en snak om indretning og materialer.

Centralt i Karlslunde finder du denne lille oase med rækkehuse i 2 plan. Arkitekturen er moderne med hvide pudsede facader med antracitgrå vinduer, hegn m.m.
Bebyggelsen er omkranset af et stort grønt område, kun få minutter fra Køge Bugts bedste badestrand og tæt på indkøb, fitness center og S-tog. Med andre ord, har du alt hvad du kan ønske dig inden for få minutter.
Huset er opført i materialer der kræver minimal vedligeholdelse. Så i stedet for at luge i haven eller vedligeholde huset udvendigt, kan du nyde din fritid med familien, på din hobby eller hvad du går og drømmer om.
Indenfor byder huset på 2 fulde etager, i opholdsrum hvidpigmenteret egetræsgulve, i entré, toilet / badeværelse og køkken flotte grå gulvklinker. Overalt hvidmalede gipslofter og gulvvarme.

Kontantpris kr. 3.395.000,-

Stue etage: Entré med god opbevaringsplads - indbygningsskabe og depotrum (under trappen), toilet integreret med teknik/bryggers. Flot køkken med hvide elementer fra HTH og bordplade i hvid og grå marmoreret silestone, samt udgang til terrasse. Alrum/stue med skønt lysindfald fra store glaspartier og udgang til hyggelig gårdhave.
1. sal: Badeværelse med stilrent hvidt inventar fra HTH, soveværelse med walk-in-closet og udgang til skøn altan, herudover 3 værelser.
Herudover har du desuden egen carport og udhus foran huset.

(OBS: Billederne er fra et tilsvarende hus i bebyggelsen, og stemmer derfor ikke
fuldstændigt overens med virkeligheden i Agergårdshaven 101. Bl.a. er der afbilledet
en anden bordplade i køkkenet end der er monteret i Agergårdshaven 101).

åbningstider


Søndag
04. marts kl. 15.00-16.00
11. marts kl. 15.00-16.00
18. marts kl. 15.00-16.00
25. marts kl. 15.00-16.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Endelig nyt hus

”Det lignede sådan en norsk skov, hvor der lå en lille træhytte.”

Sådan beskriver Mattias Melkersen synet af den cirka 1200 m² store grund midt i Birkerød, som han og hans kone, Julie, havde udset sig som stedet for deres nybyggeri. Ideel til opførslen af familiens planlagte Lind & Risør-hus. I vejen stod blot det mindre skovareal … og så et ældre, henfaldent hus: En sort træhytte fra 1938 på 69 m².

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.