Karlslunde, Gængehaven 11

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnet rækkehus i 2 fulde plan med skøn balkon og udsigt

Husets indretning er meget sammenlignelig med de nye rækkehuse i Smørum. Huset er rummeligt indrettet med flotte materialer.

Om huset og indretningen

Kom til åbent hus i vores udstillingshus på Gængehaven i Karlslunde. Vi byder indenfor i 142 m² moderne rækkehus i 2 fulde plan opført i den stramme ArchLinearkitektur med vindskeder beklædt med zink. Indretningen er ideel for børnefamilier og andre som ønsker mange værelser og en mere opdelt opholds- og beboelsesafdeling.

Der er udgang til gårdhave og terrasse på hver side af huset og til huset hører egen carport med ca. 9 m² udhus i matchende arkitektur.

Endvidere overtages huset med færdiganlagt have med rullegræs, hæk og flisebelægninger.

(Husene er sammenlignelige med husene i 2. etape af vores projekt i Smørum).

Velkommen til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om huset, se materialer og få udleveret salgsbrochure.

Åbent hus
Søndag d. 02. august kl. 15.00-16.00
Søndag d. 09. august kl. 15.00-16.00
Søndag d. 16. august kl. 15.00-16.00
Søndag d. 23. august kl. 15.00-16.00
Søndag d. 30. august kl. 15.00-16.00

Vi følger naturligvis retningslinjerne for COVID19 og der kan derfor være ventetid for at komme ind i husene.

Kørevejledning
GPS adresse: Krudttårnsvej 13, 2791 Dragør (På hjørnet af Krudttårnsvej og Søndre Strandvej)

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.