Nærum, Linde Allé

  • Del:

Ejerlejligheder centralt i Nærum - tæt på det hele.

Vi byder indenfor i vores salgsvogn på Linde Allé. Kom forbi og oplev bebyggelsen.

Vi inviterer indenfor i salgsvognen som er opstillet på Linde Allé. Her kan I opleve den lille eksklusive bebyggelse med arkitekttegnede ejerlejligheder. Bebyggelsen opføres i 3 bygninger som hver har egen elevator, skøn altan eller mindre haveegen p-plads og praktisk depotrum i kælderen som også rummer cykelparkering. Der er stadig ejerlejligheder tilbage i bebyggelsen, så kom forbi og se området og få en uforpligtende snak.

åbningstider

Søndag

03. marts kl. 15.00-16.00
10. marts kl. 15.00-16.00
17. marts kl. 15.00-16.00
24. marts kl. 15.00-16.00
31. marts kl. 15.00-16.00

Beliggenhed

HUSE DU MÅSKE KUNNE VÆRE INTERESSERET I

Vindinge, Toftebuen
Kontantpriser frakr. 3.300.000,-

  • Åbent hus i Gængehaven, Karlslunde
  • Rækkehuse i 1 plan på 137 m²
  • Rækkehuse i 2 fulde plan på 141 m²
  • Egen carport/vognport samt udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 eller 2 fulde plan, opføres i Toftebuen. Et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra Roskildes hyggelige gågademiljø.

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland. Spændende arkitektur og egen carport/udhus til alle boliger.

KUNDEREFERENCER

Mere tid og plads til familien

Familien Møller undersøgte selvfølgelig hele markedet og fik tre bud fra tre byggefirmaer. ”Vi var dog imponeret over den tid Lind & Risør gav sig til os. Man var ikke bare et nummer i køen, og vi følte os hurtigt ret sikre”.

Deres valg falder på et hus fra Lind & Risør på 156 m². Et aktivitetsrum kommer på ønskelisten, og da Jeppe og Maria selv er vokset op i komfortable børneværelser i god størrelse, synes de også, at deres to piger, Laura og Sofia, skulle have samme glæde. Og da Lind & Risør helt lader den enkelte familie selv bestemme, var de ønskede ekstra kvadratmeter ikke noget problem. Det endelige hus kommer op på 176 m². Et stort hop fra Jeppe og Marias første fælles bolig: en Valby-lejlighed på 38 m². Forinden havde familien i samråd med Lind & Risør udvalgt en optimal byggegrund i et nybyggerkvarter i Solrød Strand, og byggeriet kunne begynde.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.