Nærum, Linde Allé

  • Del:

Ejerlejligheder centralt i Nærum - tæt på det hele.

Vi byder indenfor i vores salgsvogn på Linde Allé. Kom forbi og oplev bebyggelsen.

Vi inviterer indenfor i salgsvognen som er opstillet på Linde Allé. Her kan I opleve den lille eksklusive bebyggelse med arkitekttegnede ejerlejligheder. Bebyggelsen opføres i 3 bygninger som hver har egen elevator, skøn altan eller mindre haveegen p-plads og praktisk depotrum i kælderen som også rummer cykelparkering. Der er stadig ejerlejligheder tilbage i bebyggelsen, så kom forbi og se området og få en uforpligtende snak.

åbningstider

Søndag
05. maj kl. 15.00-16.00
12. maj kl. 15.00-16.00
19. maj kl. 15.00-16.00
26. maj kl. 15.00-16.00

Beliggenhed

HUSE DU MÅSKE KUNNE VÆRE INTERESSERET I

Vindinge, Toftebuen
Kontantpriser frakr. 3.300.000,-

  • Åbent hus i Gængehaven, Karlslunde
  • Rækkehuse i 1 plan på 137 m²
  • Rækkehuse i 2 fulde plan på 141 m²
  • Egen carport/vognport samt udhus
  • Forskellige indretninger
  • Lukket boligkvarter

Se mere

Arkitekttegnede rækkehuse i 1 eller 2 fulde plan, opføres i Toftebuen. Et nyt attraktivt boligkvarter, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun få kilometer fra Roskildes hyggelige gågademiljø.

Slangerup, Stensbjerghøj
Kontantpris fraKr. 3.200.000,-

30 rækkehuse i 2 fulde plan
160 – 164 m²
Carport og udhus til alle boliger
Eksklusive materialer
Bo tæt på naturen
Gulvvarme i alle rum
Opføres efter BR2015 lavenergikrav

Se mere

I en skøn samhørighed med den omkringliggende natur opføres disse eksklusive skråningshuse i et nyt boligkvarter i Slangerup i Nordsjælland. Spændende arkitektur og egen carport/udhus til alle boliger.

KUNDEREFERENCER

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.