Slangerup, Stensbjerghøj

  • Del:

SALGSVOGN på udstykningen.
Kom forbi og få en snak om de kommende rækkehuse. Byggeriet er påbegyndt, og man kan få et indtryk af husenes placering i området.

Spændende skråningshuse på 160/164 m² med egen carport. Beliggende i nyt boligkvarter i naturskønne Slangerup

Rækkehusene er veldisponerede og opført i den moderne og stilrene ArchLinearkitektur med tagsten og zinkbeklædning på gavlene.
Husene integreres i områdets meget kuperede terræn og kommer fra indgangsfacaden til at ligne et 1-plans hus, mens huset på havesiden åbner sig op i 2 etager.

Derudover er der også en forskydning i husrækkerne som gør, at det i alle husene er muligt at nyde udsigten.

Kom forbi til åben salgsvogn og se området, få en snak om husene og få udleveret salgsbrochure m.m. Da husene allerede er under opførelse, er det nu muligt at få et indtryk af husenes placering i området.

Salgsvognens åbningstider


Søndag
02. december kl. 13.00-14.00
09. december kl. 13.00-14.00
16. december kl. 13.00-14.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.