Slangerup, Stensbjergvej 2

  • Del:

Moderne indrettet 150 m² vinkelhus med 4 værelser og 2 badeværelser

Udstillingshus opført i Valmhusarkitektur, i vores nye villakvarter på Stensbjergvej i Slangerup

Klassisk vinkelhus opført i Valmhusarkitektur. Huset er indrettet med stort åbent køkken- alrum- og stuemiljø i husets midte. Forældre- og børneafdeling er placeret i hver sin ende af huset. Kombineret entré og bryggers.
Huset indeholder i alt 4 værelser og 2 badeværelser.

Kontantpris kr. 3.595.000,-

åbningstider


Søndag
05. november kl. 13.00-16.00
12. november kl. 13.00-16.00
19. november kl. 13.00-16.00
26. november kl. 13.00-16.00

Beliggenhed

Villagrunde i Slangerup - få luft under vingerne

En helt unik mulighed for at opføre jeres nye arkitekttegnede drømmehus i grønne omgivelser – centralt i Slangerup i Nordsjælland.
Yderst rolig og naturskøn beliggenhed med kort afstand til det hele

Villagrundene er beliggende i et helt nyt villakvarter, hvor den helt enestående beliggenhed, tæt på mark og natur, kombinerer de landlige omgivelser med bylivet som findes kun få kilometer fra bebyggelsen.

Der er tale om en lukket bebyggelse med mindre villaveje og gode muligheder for leg på områdets fællesarealer. Der findes stisystemer fra bebyggelsen til alle lokale faciliteter.

Så kom ud af byen, få luft under vingerne og bo grønt og naturskønt.

Læs mere om Stensbjergvej

KUNDEREFERENCER

Med plads til de personlige valg

Familien Jensen fik opført deres nye 180 m² villa akkurat, som de ville ha’ den. Og så blev de positivt overrasket over byggefirmaets service og engagement for godt håndværk.
Familien med Carina, Jesper og deres tre piger Laura, Louise og Lærke ville gerne have et nyt hus tæt på deres nuværende bolig i Allerød, nord for København. Lind & Risør havde den rigtige byggegrund og efter at have set to udstillingshuse fra byggefirmaet, slog familien til.

Under byggeriet kiggede familien indenom hver dag. Og så snart at vinduerne var sat på plads, fik de en nøgle til huset, så de kunne komme og se byggeriet på tæt hold, når de end ville. Også rart, da der en dag dukker en ekstra bestilling op: Jesper: ”Vi fik en centralstøvsuger leveret. Uden nogen aftale om at få den sat op. Lind & Risørs håndværkere, der gik herude, ville dog gerne hjælpe os med at sætte den op. Det var super, at de gad det!”

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.