Slangerup, Stensbjergvej 4

  • Del:

Længehus på 180 m². Vi bruger også huset som udstillingshus til interesserede i vores nye rækkehuse på Stensbjerghøj

Kom forbi og hør om vores nye spændende rækkehuse i forskudte plan med egen carport og udhus.

Om Rækkehusene på Stensbjerghøj.
Vi udbyder rækkehuse i 2 forskudte plan, hvor huset fra indgangsfacaden ligner et 1 plans hus, mens det på havesiden åbner sig op i 2 fulde plan. Meget spændende og skrånende bebyggelse med god variation i terræn.
Kom forbi og se beliggenheden og få en uforpligtende snak om de spændende huse. Du kan også se fotovisualiseringer, indretninger og et udvalg af de materialer som bruges i husene.

Om huset:
Klassisk længehus med stort åbent køkken- alrum- og stuemiljø i husets midte. Forældre- og børneafdeling er placeret i hver sin ende af huset. Kombineret entré og bryggers.
Huset indeholder i alt 5 værelser og 2 badeværelser.

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til idag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købsstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup - nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Kontantpris kr. 3.895.000,-

Åbningstider


Søndag
04. marts kl. 13.00-15.00
11. marts kl. 13.00-15.00
18. marts kl. 13.00-15.00
25. marts kl. 13.00-15.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

YES! Sådan skal det være

I Anders og Lines nye hus fra Lind & Risør er alle kvadratmetre aktiverede. Parret har kunnet sætte deres eget præg på huset. Deriblandt muligheden for at få en drømmestue – en af de helt store af slagsen.