Slangerup, Stensbjergvej 4

  • Del:

Længehus på 180 m². Vi bruger også huset som udstillingshus til interesserede i vores nye rækkehuse på Stensbjerghøj

Kom forbi og hør om vores nye spændende rækkehuse i forskudte plan med egen carport og udhus.

Om Rækkehusene på Stensbjerghøj.
Vi udbyder rækkehuse i 2 forskudte plan, hvor huset fra indgangsfacaden ligner et 1 plans hus, mens det på havesiden åbner sig op i 2 fulde plan. Meget spændende og skrånende bebyggelse med god variation i terræn.
Kom forbi og se beliggenheden og få en uforpligtende snak om de spændende huse. Du kan også se fotovisualiseringer, indretninger og et udvalg af de materialer som bruges i husene.

Om huset:
Klassisk længehus med stort åbent køkken- alrum- og stuemiljø i husets midte. Forældre- og børneafdeling er placeret i hver sin ende af huset. Kombineret entré og bryggers.
Huset indeholder i alt 5 værelser og 2 badeværelser.

Slangerup er beliggende i Nordsjælland med ca. 6.794 indbyggere og byen er en del af Frederikssund Kommune.
Slangerup gennemgik en stor vækst fra 70’erne og faktisk helt frem til idag hvor der stadig er en positiv udvikling i indbyggertallet i byen. Den gamle købsstad byder da også på en hel del.
Udover de mange skønne naturoplevelser er der også en hyggelig bymidte med mange forretninger, vandkunsten på byens ”rådhusplads” som udgør det centrale ”mødested” i Slangerup - nem at finde, midt i byen og altid med liv rundt omkring.

Kontantpris kr. 3.795.000,-

Åbningstider


Søndag
03. juni kl. 13.00-15.00
10. juni kl. 13.00-15.00
17. juni kl. 13.00-15.00
24. juni kl. 13.00-15.00

Beliggenhed

KUNDEREFERENCER

Rev ned og byggede nyt

Familiens tredje Lind & Risør hus
Familien Hørlykke er flyttet ind i deres tredje hus fra Lind & Risør. De valgte at fortsætte deres samarbejde med det velkonsoliderede danske byggefirma – denne gang bare i et dobbelt så stort hus!

Beliggende på en ældre, kringlet villavej ved Rungsted Kyst kan man finde et splinternyt hus, som oser af byggekvalitet og lækker finish. Her bor familien Hørlykke, bestående af økonomikonsulent Dennis Hørlykke og projektleder Mie Hørlykke samt børnene Ida, Line og Mads.

Da familien for knap to år siden greb chancen for at købe et dødsbo, tæt på Mies familie og omgangskreds, valgte de at rive det gamle hus ned og begynde fra (mose)bunden af – i bogstaveligste forstand; da grunden er gammel mosejord.