Smørum, Lammeengen 32

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Arkitekttegnet gårdhavehus i 1 plan med carport

133 m² gårdhavehus med moderne indretning med bl.a. separat børne- og forældreafdeling.

Om huset og indretningen

Huset er et gårdhavehus på 133 m² og er beliggende i Schæfergårdens nordlige del på Lammeengen, som nu er færdigetableret.
Huset har en rigtig god og veludnyttet planløsning og byder på rummelig entre med bænk og garderobeskabe, 2 børneværelser og badeværelse i egen afdeling af huset. Super lækkert HTH køkken i hvide elementer med sort granitbordplade og hvidevarer fra Miele. (Emhætte dog fra Thermex) Fra køkkenet er der adgang til praktisk bryggers med bryggers-vask, vaskemaskine og tørretumbler, og hvor al teknikken er placeret og gemt pænt af vejen. Køkkenet har fjernbetjent ovenlysvindue, og ligger centralt som husets hjerte i åben forbindelse med det store alrum og stuen.

Soveværelset er på hele 18,4 m² og indeholder masser af indbygningsskabe og har direkte adgang til stort badeværelse.

Huset har lave energiudgifter og opvarmes med luft til vand varmepumpe, hvor udedelen er diskret indbygget og gemt af vejen i et hjørne af udhuset. Endvidere genbruges regnvand til toiletskyl og til vaskemaskinen. Til huset hører egen carport med isoleret udhus og forberedt el-stik for opladning af el-/hybrid-bil

Kontantpris kr. 4.995.000,- // Huset kan overtages efter aftale – gerne i 4. kvartal 2022 – og benyttes af Lind & Risør som udstillingshus indtil overtagelsen.

Kom forbi og se huset – som i øvrigt er samme type som gårdhavehusene på Amorbuen i Hillerød.

Vi står til rådighed med en god byggesnak og yderligere informationer om de sidste attraktive rækkehuse i 7. etape som er udbudt til salg nu.

Kom forbi og se beliggenheden samt husenes placering og fællesarealer m.m. Der er lavet vejanlæg så I kan sagtens komme rundt i området.

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om huset, se materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Søndag d. 4. september kl. 13.00-15.00
Søndag d. 11. september kl. 13.00-15.00
Søndag d. 18. september kl. 13.00-15.00
Søndag d. 25. september kl. 13.00-15.00

Kørevejledning
GPS adresse: Schæfergårdsvej er en ny sidevej til Kirkevangen i Smørum

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

YES! Sådan skal det være

I Anders og Lines nye hus fra Lind & Risør er alle kvadratmetre aktiverede. Parret har kunnet sætte deres eget præg på huset. Deriblandt muligheden for at få en drømmestue – en af de helt store af slagsen.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.