Smørum, Schæfergården (Salgsvogn) 1+2+3. etape

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

SALGSVOGN for etape 1+2+3 - kom forbi og se området

Vi har stillet salgsvogn op på Schæfergården, og står til rådighed med en god boligsnak og yderligere informationer om det nye store boligkvarters 1. + 2. + 3. etape

Kom forbi til en boligsnak om husene i 1. + 2. + 3. etape

Kom forbi til en boligsnak og se beliggenheden samt rækkehusenes placering.  Der er lavet vejanlæg så du kan sagtens komme rundt i området. Husene i 1. + 2. + 3. etape er nu udbudt til salg. Kom forbi salgsvognen og få udleveret salgsbrochure for alle 3 etaper. Salgspavillonen er opstillet for enden af Schæfergårdsvej.

 

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om huset, se materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Søndag d. 02. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 09. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 16. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 23. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 30. august kl. 13.00-14.00

I forbindelse med åbent hus følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til at begrænse spredning af coronavirus / COVID-19. Der vil derfor være begrænsning på antal i udstillingshuset og ventetid kan derfor forekomme.

Kørevejledning
GPS adresse: Kirkevangen 46 i Smørum

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.