Smørum, Skindengen 11

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Rækkehus i 1 plan
- kom forbi og se området

I vores udstillingshus på Skindengen 11 står vi til rådighed med en god boligsnak og yderligere informationer om det nye boligkvarter og de sidste kommende etaper.

Kom forbi og se vores nye udstillingshus i 1 plan

Vi åbner dørene til vores udstillingshus i 1 plan med egen carport/udhus. Kom forbi til en boligsnak og se beliggenheden samt de sidste 2 etapers placering.  Der er lavet vejanlæg så du kan sagtens komme rundt i området. Etape 1-5 er udsolgt og de sidste 2 etaper er åben for opskrivning på venteliste. Få udleveret brochure eller få en snak om de kommende boliger i 6. og 7. etape.

 

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om huset, se materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åbent hus
Søndag d. 1. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 8. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 15. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 22. august kl. 13.00-14.00
Søndag d. 29. august kl. 13.00-14.00

I forbindelse med åbent hus følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til at begrænse spredning af coronavirus / COVID-19. Der vil derfor være begrænsning på antal i udstillingshuset og ventetid kan derfor forekomme.

Kørevejledning
GPS adresse: Sidevej til Kirkevangen i Smørum

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.