Smørum, Skindengen 11

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Rækkehus i 1 plan
- kom forbi og se området

Vi har premiere på vores førte udstillingshus på Skindengen 11, og står til rådighed med en god boligsnak og yderligere informationer om det nye boligkvarter og de øvrige etaper.

Kom forbi og se vores nye udstillingshus i 1 plan

Vi åbner dørene til vores udstillingshus i 1 plan med egen carport/udhus. Kom forbi til en boligsnak og se beliggenheden samt de øvrige etapers placering.  Der er lavet vejanlæg så du kan sagtens komme rundt i området. Nogle etaper er udbudt til salg og flere er på vej. Få udleveret salgsbrochure for rækkehusene i 4. og 5. etape eller få en snak om de kommende boliger i 6. og 7. etape.

 

Kom til åbent hus i weekenden

Vi inviterer indenfor hvor du kan få en snak om huset, se materialer og få udleveret katalog og salgsbrochurer.

Åben salgsvogn
Søndag d. 4. april kl. 12.00-13.00
Mandag d. 5. april kl. 12.00-13.00
Søndag d. 11. april kl. 12.00-13.00
Søndag d. 18. april kl. 12.00-13.00
Søndag d. 25. april kl. 12.00-13.00

I forbindelse med åbent hus følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger i forhold til at begrænse spredning af coronavirus / COVID-19. Der vil derfor være begrænsning på antal i udstillingshuset og ventetid kan derfor forekomme.

Kørevejledning
GPS adresse: Sidevej til Kirkevangen i Smørum

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Rev ned og byggede nyt

Familiens tredje Lind & Risør hus
Familien Hørlykke er flyttet ind i deres tredje hus fra Lind & Risør. De valgte at fortsætte deres samarbejde med det velkonsoliderede danske byggefirma – denne gang bare i et dobbelt så stort hus!

Beliggende på en ældre, kringlet villavej ved Rungsted Kyst kan man finde et splinternyt hus, som oser af byggekvalitet og lækker finish. Her bor familien Hørlykke, bestående af økonomikonsulent Dennis Hørlykke og projektleder Mie Hørlykke samt børnene Ida, Line og Mads.

Da familien for knap to år siden greb chancen for at købe et dødsbo, tæt på Mies familie og omgangskreds, valgte de at rive det gamle hus ned og begynde fra (mose)bunden af – i bogstaveligste forstand; da grunden er gammel mosejord.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.