Hillerød, Amorbuen 54 og 56

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE

Sidste 2 byggegrunde i naturskønne omgivelser

Grundene er beliggende i nyt boligkvarter i Hillerød. Der er dejlige grønne omgivelser og god afstand til centrums gå-gader, s-tog og meget mere. Det nye boligkvarter er en del af et nyt større boligområde med lukkede villaveje og stisystemer.

Byggegrunde i grønne omgivelser

Sidste 2 byggegrunde på hhv. 834 og 903 m² med skøn beliggenhed i landlige omgivelser men alligevel tæt på byens centrum. Området er beliggende i Hillerød ved Ullerødbyen, som er et større boligområde udviklet over de seneste år, med både villaer og rækkehuse.
Amorbuen er en del af et større nyt boligområde som udvikles med stisystemer til alle kommunens gode faciliteter.

Her kan I helt selv skabe drømmehuset i tæt samarbejde med vores erfarne arkitekter.

En fantastisk mulighed for at bo i familiens drømmehus i en by i udvikling, med naturen som nærmeste nabo.

Om Hillerød og nærområdet

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan du boltre dig i 3 bassiner med i alt 2 millioner liter vand, springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner. Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Få finansieret grunden til 0% i rente - i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Prisoversigt

Her ses detaljer for grundene samt status på reservation.

{{title}}
{{title}}

Beliggenhed

Se vores øvrige kommende projekter

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.