Hillerød, Amorbuen

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Byggegrunde i naturskønne omgivelser

Nyt boligkvarter i Hillerød beliggende i grønne omgivelser i god afstand til centrums gå-gader, s.tog og meget mere. Det nye boligkvarter er en del af et nyt større boligområde med lukkede villaveje og stisystemer.

Villagrunde i grønne omgivelser

Nye villagrunde med skøn beliggenhed i landlige omgivelser men alligevel tæt på byens centrum. Området er beliggende i Hillerød ved Ullerødbyen, som er et større boligområde udviklet over de seneste år, med både villaer og rækkehuse.
Amorbuen er en del af et større nyt boligområde som udvikles med stisystemer til alle kommunens gode faciliteter.

Her kan I helt selv skabe drømmehuset i tæt samarbejde med vores erfarne arkitekter.

En fantastisk mulighed for at bo i familiens drømmehus i en by i udvikling, med naturen som nærmeste nabo.

Om Hillerød og nærområdet

Velkommen til Hillerød – hjertet i Nordsjælland. Med Frederiksborg Slot som historisk vartegn, umiddelbar adgang til Danmarks næststørste skov, Gribskov og et blomstrende handelsliv i centrum, er Hillerød det ideelle sted at bo med kultur, naturoplevelser og shopping.

I Hillerød svømmehal kan du boltre dig i 3 bassiner med i alt 2 millioner liter vand, springbassin, legebassin og vipper og rutsjebaner. Eghjorten Naturlegeplads ved Hillerød er beliggende i en lysning i udkanten af et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder både stille oaser og masser af aktiviteter.

Shopping i Hillerød er en oplevelse hver dag. Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i byens hyggelige gågademiljø – eller kom under tag i det store, lyse butikscenter Slotsarkaderne, som byder på forretninger for hele familien samt flere muligheder for dagligvareindkøb.

Få finansieret grunden til 0% i rente - i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Prisoversigt

Her ses de udbudte grunde samt status over hvilke grunde der er solgt eller reserveret.
BEMÆRK! Grund nr. 1 +2 er reserveret til kommende udstillingshuse og er derfor ikke udbudt til salg.
Det er muligt at skrive sig på venteliste til næste etape som udbydes i efteråret 2021. klik her hvis du ønsker yderligere oplysninger om næste etape.

Grund nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Grund nr Type Pris Status

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Engelsk landhygge i dansk designhus

Efter at have boet syv år nær Guildford, England, flyttede familien Alsing hjem til Danmark.

Det føltes naturligt for Jeannette og Jørgen Alsing – med de tre drenge, Alexander, Theodor og Victor – at vende hjem til Allerød: Byen, hvor både Jeannette og Jørgen er vokset op, og hvor en stor del af deres venner og familie stadig bor. Efter at have boet til leje i en kort periode, faldt interessen på en Lind & Risør-villaudstykning i Lillerød, vest for Allerød. Og inden kort tid, havde familien købt grund og ny bolig: et Lind & Risør hus i Skagenshus arkitektur.

har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.