Jyllinge, Bromarken

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Flyt ind i drømmehuset i smukke Jyllinge - tæt på Roskilde Fjord

Nyt villakvarter - med kort afstand til både indkøb, transport og skole.

Om boligkvarteret

Grundene har en skøn beliggenhed i nærheden af Roskilde Fjord og tæt på de mange gode faciliteter i Jyllinge.

Det nye boligkvarter vil bestå af i alt 106 villagrunde og 109 rækkehuse. Grundstørrelse i 1. etape variere fra 777 m² op til 1048 m² og kan bebygges med 30%.

I bestemmer helt selv hvordan drømmehuset skal se ud, da vores dygtige arkitekter tegner det efter jeres behov og ønsker – i tæt samarbejde med jer.

Her er en helt enestående mulighed for at bygge familiens nye drømmehus i en yderst velfungerende by med central beliggenhed og mange gode fritidstilbud til byens indbyggere.

Om området

Grundene har en skøn beliggenhed i nærheden af Roskilde Fjord og tæt på de mange gode faciliteter i Jyllinge.

Jyllinge er en by med en helt enestående beliggenhed ud til Roskilde Fjord og en by med historie, fantastisk natur, blomstrende forretningsliv og mange gode faciliteter for borgere i alle aldre.

Jyllinge har en lang historie som fiskeriby, og byens hyggelige havnemiljø er da også stadig meget velbesøgt af både sejlere og borgere i Jyllinge.

Derudover rummer Jyllinge hele to skoler, stort sportsanlæg, svømmehal, mange historiske seværdigheder og et stort indkøbscenter.

Gulddysse Skov er et forholdsvis nyt skovområde på 10.000 kvm. beliggende mellem Jyllinge og Gundsømagle. Et område som staten påbegyndte opførelsen af i 2001. Skoven er allerede i dag et yndet udflugtsmål for mange, da der er overnatningsmuligheder i flere shelters i skoven.

Ønsker man flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø kun en kort køretur væk. Her er et rigt udbud af forretninger, caféer og kulturelle oplevelser som f.eks. Vikingeskibsmuseet og selvfølgelig den smukke Roskilde Domkirke.

Få finansieret grunden til 0% i rente - i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus i Bromarken i Jyllinge eller du vælger at blive kunde i forbindelse med dit byggeprojekt, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger om grundfinansiering til O % i rente.

 

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Færdighus
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
L159
V150
V187
V210
Nummer m2 Hustype Kontantpris

BELIGGENHED

Kundereferencer Se flere referencer

Endelig nyt hus

”Det lignede sådan en norsk skov, hvor der lå en lille træhytte.”

Sådan beskriver Mattias Melkersen synet af den cirka 1200 m² store grund midt i Birkerød, som han og hans kone, Julie, havde udset sig som stedet for deres nybyggeri. Ideel til opførslen af familiens planlagte Lind & Risør-hus. I vejen stod blot det mindre skovareal … og så et ældre, henfaldent hus: En sort træhytte fra 1938 på 69 m².

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.