Karlebo, Dysseager

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Bo i en hyggelig landsby-del i rolige omgivelser med skøn natur

Byg drømmehuset i hyggelig og velfungerende landsby med egen skole. En unik chance for at bygge drømmehuset i landsby-stil med småsprossede vinduer og kviste.

Om villakvarteret

Bo midt i den skønne natur i trygge og rolige omgivelser. En unik mulighed for at bo i et nyt hus i et ældre område – centralt i Nordsjælland.

Det nye villakvarter består af 10 villagrunde i en lukket bebyggelse med grønning i midten.

Her er en helt unik mulighed for at bo i drømmehuset opført på en helt fantastisk rolig beliggenhed, men alligevel i fornuftig afstand til både skole og institution samt køreafstand til indkøb. Området vil fremstå som en lille hyggelig landsby-del med lukket villavej og charmerende huse i landsby-stil.

Byg drømmehuset i charmerende landsby-stil

Området er underlagt lokalplans regler om bestemt byggestil. Det giver bl.a. en unik mulighed for at bygge drømmehuset i den helt rigtige landsby-stil – uden at skille sig helt ud i forhold til de omkringliggende huse. Vores arkitekter hjælper gerne med at finde den rigtige løsning og tegne jeres helt eget drømmehus til grunden.

Her er nogle eksempler på den byggestil som husene skal opføres i.

Om Karlebo og nærområdet

I smukke og grønne omgivelser, midt mellem Kokkedal og Hillerød ligger den idylliske landsby Karlebo. En lille velfungerende by med egen skole og sportsplads

Karlebo er en hyggelig landsby med 226 indbyggere og landsbyen er omkranset af den smukkeste natur og kan bedst beskrives som ”fred og ro midt i naturen”.

Karlebo er beliggende 33 km. nord for Københavns centrum og hører under Fredensborg Kommune.

Få finansieret grunden til 0% i rente - i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Prisoversigt

Herunder ses priser samt aktuel status over solgte og reserverede grunde.

{{title}}
{{title}}

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Vores hus. Tegnet personligt til os

Vi så simpelthen fødslen af vores nye hus

“Folk spørger tit, hvad er det for en type hus, I har fået? Det har vi da aldrig set før. Det findes heller ingen andre steder, fortæller vi dem! Det her er vores hus. Tegnet personligt til os.”

Vibe Grundsøe har sammen med sin mand, Mikael, fået opført et helt nyt vinkelhus fra Lind & Risør på 218 m². Helt fra begyndelsen har parret kunnet præge udseendet og funktionerne i deres nye hus.

 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.