Slangerup, Kroghøj

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Attraktive byggegrunde i lukket boligkvarter

Bo trygt og roligt i Slangerup i Nordsjælland - byg jeres drømmehus på en skøn beliggenhed tæt på både by og natur.

Byg drømmehuset i skønne og naturlige omgivelser og alligevel tæt på byliv

Her er en sjælden mulighed for at opføre et helt nyt hus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og bymidte  og gode sportsfaciliteter.

Det nye boligkvarter opføres med stille villaveje og vil indeholde både villaer og rækkehuse som giver en spændende bebyggelse med stor variation i arkitektur. Området får flere grønne fællesarealer og legeområder og afskærmes fra omkringliggende trafik med støjvold, træer og støjhegn.

Slangerup er en større villaby der ad flere omgange har vokset sig større og større. Byen er beliggende kun 5 kilometer fra Frederikssund så ønsker man flere butikker og faciliteter er kystbyen Frederikssund kun en kort køretur væk.

Få tegnet præcis det hus som passer til jer og jeres families behov. I tæt samarbejde med vores arkitekter finder vi de rigtige løsninger, så drømme og økonomi hænger fint sammen.

Om Slangerup - og nærområdet

Slangerup er en gammel by, en af de ældste på Sjælland og rummer ca. 7.000 indbyggere. Byen er især kendetegnet ved en høj andel af børnefamilier og de lokale fremhæver især sportsaktiviteter, aktivt byliv, skøn natur og godt naboskab som nogle af fordelene ved at bo i Slangerup.
Byen har 3 folkeskoler; Byvangskolen og Lindegårdskolen – begge med 0.-6. klassetrin samt Kingoskolen med 7.-9. klasse.

Slangerup byder på bl.a. stort idrætscenter, gode indkøbs- og pasningsmuligheder, samt busforbindelser mod København, Frederikssund og Hillerød.

Hvert år afholdes der flere lokale arrangementer i byen som f.eks. Snakecity Jazz festival, Tour de Slangerup cykelløb, fastlavnsfest og meget mere.

Streetarealet Superstreet i Slangerup rummer både skaterpark, parkour-, basket- og fodboldareal. Et populært mødested for både unge og ældre.

Arkitektfirmaet KATO x Victoria designede den nye ‘supergade’ i samarbejde med de lokale.

Få finansieret grunden til 0% i rente - i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Prisoversigt

Herunder ses beliggenhed og pris for de enkelte grunde samt status på solgte og reserverede grunde.

Grund nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Grund nr Type Pris Status

BELIGGENHED

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.