Slangerup, Stensbjergvej

  • Del:

Byg hus med naturen som nærmeste nabo.

Her er en unik mulighed for at opføre jeres nye arkitekttegnede drømmehus i grønne omgivelser - centralt i Slangerup i Nordsjælland.
Yderst rolig og naturskøn beliggenhed med kort afstand til det hele

Villagrundene er beliggende i et helt nyt boligkvarter, hvor den helt enestående beliggenhed, tæt på mark og natur, kombinerer de landlige omgivelser med bylivet som findes kun få kilometer fra bebyggelsen.

Der er tale om en lukket bebyggelse med mindre villaveje og rækkehuse og gode muligheder for leg på områdets fællesarealer. Der findes stisystemer fra bebyggelsen til alle lokale faciliteter.

Ledig
Solgt
Reserveret
Ledig
Valgt
Udbydes senere
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
L159
V150
V187
V210
Nummer m2 Hustype Kontantpris

BELIGGENHED

vores øvrige villagrunde

Fredensborg, Asminderødhave
Tæt på skole, indkøb og natur

  • Nyt boligkvarter med villaer og rækkehuse
  • Beliggende i hjertet af Fredensborg.
  •  Omgivet af skøn natur og kort til skole

Se mere

23 nye villagrunde til opførelse af drømmehuset, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun et stenkast fra byens pulserende liv.

Hedehusene, Bakkeboager
I forlængelse af eksisterende villakvarter

23 villagrunde
Lukket villakvarter
Central beliggenhed

Se mere

23 villagrunde med skøn beliggenhed i velfungerende by mellem Roskilde og Taastrup. Byg drømmehuset rolige omgivelser og med den skønne natur lige uden for døren.

Hillerød, Triumfbuen
Nyt villakvarter i Ullerød

  • Nyt lukket villakvarter
  • Beliggende i Ullerød ved Hillerød
  • Omgivet af skøn natur og kort afstand til byen

Se mere

Nyt villakvarter med 50 byggegrunde til opførelse af jeres nye drømmehus. Beliggende i skønne grønne omgivelser med lukkede villaveje og stisystemer.

Stensbjergvej 2 - med hurtig overtagelse

Ønsker du hurtig indflytning er dette hus måske noget for dig. 150 m² vinkelhus opført i Valmhusarkitektur. Moderne indretning med separat forældre- og børneafdeling og flot lyst materialevalg. Huset er opført som udstillingshus og overtages med færdigt haveanlæg - lige til at flytte ind i.

Stensbjergvej 4 - med hurtig overtagelse

Ønsker du hurtig indflytning er dette hus måske noget for dig. 180 m² stort længehus opført i Valmhusarkitektur. Et hus til den pladskrævende familie med en moderne indretning med separat forældre- og børneafdeling og flot lyst materialevalg. Stort åbent køkken/alrum/stuemiljø som husets omdrejningspunkt Huset er opført som udstillingshus og overtages med færdigt haveanlæg - lige til at flytte ind i.

KUNDEREFERENCER

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

BLIV INSPIRERET TIL JERES DRØMMEBOLIG

Husmodel og husarkitektur er ikke kun et spørgsmål om smag og behag. Det er i høj grad også med til at påvirke det udtryk jeres drømmehus giver. Klassisk, romantisk eller minimalistisk – valget er op til jer.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.