Tune, Rendebjergvænget

DEL PÅ
BESTIL MATERIALE
  • Del på:

Byg drømmehuset midt mellem Greve og Roskilde

Villagrunde i nyt lukket villakvarter i roligt og afskærmet villakvarter med skøn natur og grønne marker lige ved siden af.

Villagrunde i roligt og lukket villakvarter

Nye byggegrunde til opførelse af familiens drømmehus, midt i rolige og grønne omgivelser og alligevel kun en kort gå-tur fra indkøb m.m.

Vælg livet i Tune hvis du er til, en hyggelig by med landsbymiljø, skøn natur og et godt byliv med et bredt udvalg af forretninger.

Midt i disse naturskønne omgivelser, men alligevel tæt på både Roskilde og Greve, etableres dette nye villakvarter.  Her har I muligheden for at skabe jeres families helt eget drømmehus på en skøn beliggenhed.

Om Tune

Midt mellem Roskilde og Greve ligger Tune som en moderne villaby med historiske islæt, en hyggelig midtby og mange gode faciliteter

Tune er en hyggelig og rolig villaby med ca. 5000 indbyggere, som hører under Greve Kommune.

Tune består af to bydele: Den gamle bydel med snoede gader, Tune Kirke og gamle huse på toppen af en forhøjning i terrænet, samt en nyere bydel, hovedsageligt med villaveje, parcelhuse, Tune Centeret samt mange gode faciliteter for borgere i alle aldre.

Derudover rummer Tune hele to skoler, stort sportsanlæg og mange historiske seværdigheder.

Tune er i øvrigt omgivet af smuk natur som kan opleves helt tæt på. Lad f.eks. Hedebostien danne ramme om en hel weekend med en overnatning i det fri. Halvvejs på ruten er etableret et nyt shelter med plads til overnatning.

Tune Centeret byder på en bred vifte af forretninger, men ønsker man endnu flere butikker og faciliteter er Roskildes hyggelige gå-gademiljø eller kystbyen Greve’s store indkøbscenter
Waves, kun en kort køretur væk.

Begge steder finder man et rigt udbud af forretninger, caféer, kulturelle oplevelser, egen biograf samt flere restauranter.

Få finansieret grunden til 0% i rente - i byggeperioden

Attraktive fordele til dig der bygger med Lind & Risør.
Hvis du er kunde hos Danske Bank og skal til at bygge et nyt hus med Lind & Risør, kan du få finansieret din grund i byggeperioden til 0% i rente og Danske Bank hjælper dig med at stille garantien.

Kontakt vores byggerådgivere for yderligere oplysninger og vilkår for grundfinansiering til O% i rente.

Prisoversigt

Herunder ses prisoversigten for villagrundene.
Klik på de enkelte grunde på billedet for at se 4 byggeforslag samt finansieringseksempel. Alle forslag er udelukkende ment som inspiration, idet I naturligvis kan tegne lige netop jeres drømmehus i samarbejde med vores arkitekt.
(Rækkehusene udbydes separat - klik her hvis du ønsker yderligere oplysninger om rækkehusene)

Grund nr

Status
Overtagelse
Kontantpris

  • Ledig
  • Solgt
  • Reserveret
  • Udstillingshus
  • Udbydes senere
Grund nr Type Pris Status

Beliggenhed

Kundereferencer Se flere referencer

Familien Willum

Da familien Willum skulle hjem til Danmark igen, stod valget mellem deres nuværende 70’er villa eller et helt nyt hus. Det blev nybyggeri hos Lind & Risør, hvor de fik et nyt hus fuldstændig tilpasset efter deres egne ønsker – med ekstra opmærksomhed på en helt fænomenal beliggenhed ved Fredensborg Slotspark og Esrum Sø.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.