Vindinge, Toftebuen

  • Del:

Nyt hus i skøn og velfungerende by - lige uden for Roskilde

Her er en unik mulighed for at opføre jeres nye arkitekttegnede drømmehus i grønne omgivelser - og alligevel kun få kilometer fra Roskildes hyggelige gågader.
Yderst rolig og naturskøn beliggenhed med kort afstand til alle byens faciliteter.

Her er en sjælden mulighed for at opføre et helt nyt hus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og gode sportsfaciliteter.

Vindinge har af flere omgange vokset sig større og større og der bor i dag ca. 2450 mennesker i den mindre satellitby kun 5 kilometer fra Roskilde Centrum.
Ønsker man flere butikker og faciliteter er netop Roskildes hyggelige centrum kun en kort cykeltur væk.

Vindinge er beliggende op til Hedeland Naturpark. Et stort naturområde som er både vildt råt og vildt roligt og tilbyder rolige oaser og masser af aktiviteter som veteranbane, amfiteater, motorsport, naturlegepladser, skibakke, vandrestier og meget mere.

Er man mere til bylivet og shopping er der rig mulighed for at bruge mange timer i Roskildes hyggelige gågademiljø. Her findes et stort udbud af specialforretninger, caféer, restauranter og dagligvarebutikker.

Indendørs shopping sker i butikscenteret Ro’s Torv som ligger tæt på centrum. Her findes udover et væld af forretninger m.m. også en biograf.

Ledig
Solgt
Reserveret
Valgt
Færdighus
NØGLETAL
Pcl. Nummer:
Viste hustype:
M2:
Kontantpris:
Ejerudg. pr. år:
Ejerudg. pr. md:
PLANLØSNINGER
L159
V150
V187
V210
Nummer m2 Hustype Kontantpris

BELIGGENHED

vores øvrige villagrunde

Hedehusene, Bakkeboager
I forlængelse af eksisterende villakvarter

23 villagrunde
Lukket villakvarter
Central beliggenhed

Se mere

23 villagrunde med skøn beliggenhed i velfungerende by mellem Roskilde og Taastrup. Byg drømmehuset rolige omgivelser og med den skønne natur lige uden for døren.

Hillerød, Triumfbuen
Nyt villakvarter i Ullerød

  • Nyt lukket villakvarter
  • Beliggende i Ullerød ved Hillerød
  • Omgivet af skøn natur og kort afstand til byen

Se mere

Nyt villakvarter med 50 byggegrunde til opførelse af jeres nye drømmehus. Beliggende i skønne grønne omgivelser med lukkede villaveje og stisystemer.

KUNDEREFERENCER

Familien Jensen

Et slag bordtennis med udsigt? Ja tak!
Når man står på 1. salen i familien Jensens helt nye Lind & Risør-hus, drages man straks mod det store vestvendte gavlvinduesparti med udsigt over kvarteret og grønne arealer lidt længere væk. Man kan herfra endda skimte familiens tidligere nabolag blot 250 meter borte.
Ens opmærksomhed kan dog ligeså hurtigt skifte til det interessante indvendige interiør. Jan og Lene har nemlig været hurtige til at indrette deres nye hus med en masse personlige ting, i dette rum fx bordtennisbord, tv-/videospilhjørne samt hyggeligt sofaarrangement – med direkte udsigt ud gennem gavlen.
”Det er helt bevidst, at der er en sofa, fortæller Lene. ”Her kan jeg godt lide at komme op og sidde et kvarters tid efter en travl arbejdsdag.”
Når måske specielt drengene (inklusiv Jan) virkelig skal forkæle sig selv, er der også mulighed for at køre et stort projektorlærred ned foran vinduespartiet.
Så er der virkelig dømt hjemmebiograf!

BLIV INSPIRERET TIL JERES DRØMMEBOLIG

Husmodel og husarkitektur er ikke kun et spørgsmål om smag og behag. Det er i høj grad også med til at påvirke det udtryk jeres drømmehus giver. Klassisk, romantisk eller minimalistisk – valget er op til jer.

KOMMENDE PROJEKTER

Lind & Risør arbejder hele tiden på at udvikle nye og spændende boligprojekter. Mens vi arbejder på selve udformningen og de sidste detaljer af et nyt boligkvarter, giver vi interesserede købere muligheden for at skrive sig op på venteliste. Dette giver jer muligheden for automatisk at modtage salgsmaterialet med posten så snart vi påbegynder salget af byggegrundene eller rækkehusene.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.