Gør familiedrøm til virkelighed med et arkitekttegnet hus

Få et arkitekttegnet hus, der er tegnet, designet og indrettet efter jeres behov.

Gamle huse kan være charmerende, men det er ikke altid pladsen, der kan rumme en moderne familie, følger med. Og så kan et arkitekttegnet hus være den helt rigtige løsning. For hvorfor ikke starte fra bunden, begynde helt forfra og få et hus, der er tegnet, designet og indrettet sammen med jer og hvor hele designprocessen har taget udgangspunkt i jeres behov?
Hos Lind & Risør får I præcis det arkitekttegnede hus I ønsker jer. Vi har tegnet fremtidens arkitekttegnede huse siden 1980 og kan naturligvis også tegne jeres. Vores hold af dygtige og erfarne arkitekter har tegnet et væld af moderne huse , fra villaer, liebhaverboliger og landejendomme til sommerhuse og tilbygninger.

Og I kan få præcis den stil, der passer jer, fra klassisk til moderne – og alt derimellem. Vi tegner både 1, 1 ½ og 2- planshuse, patriciervillaer og palævillaer.

I kan vælge den totalt individuelle løsning, der ikke tager udgangspunkt i nogen anden planløsning. Og nyde godt af de mange gennemførte detaljer, som et arkitekttegnet hus giver jer og som giver jeres hus sit eget helt unikke særpræg. F.eks. matchende carport, muret niche, balkon, niveauforskydning for at udnytte muligheden for udsigt maksimalt, kviste på 1. sal. M.m. Og I vælger naturligvis også helt selv de materialer, vi skal benytte.

BYGGEPROCESSEN
Byggeprocessen

At bygge nyt hus er i høj grad et spørgsmål om at kunne holde mange bolde i luften på én gang. Det er vi rigtig dygtige til hos Lind & Risør A/S - ikke mindst fordi vi vores egne dygtige håndværkere ansat i alle faggrupper.

PERSONLIG RÅDGIVNING
Personlig rådgivning

Ethvert nybyggeri er en kompleks proces, som involverer mange forskellige specialister. I et arkitekt- og byggefirma af Lind & Risørs størrelse er det naturligt at have disse specialister fastansat.

Huspriser, byggebudget
BYGGEBUDGETTET

Når I har fundet den helt rigtige byggegrund og, i samarbejde med vores byggerådgiver og eventuelt arkitekten har fået alle husets individuelle detaljer på plads, kan byggerådgiveren give jer et byggebudget.

BYGGEPROCESSEN
MATERIALEVALG

At bygge nyt hus er også et spørgsmål om at vælge sin helt egen personlige stil. Valget af materialer og individuelle løsninger der fungerer i hverdagen er derfor helt afgørende for jeres trivsel i huset.

FÅ ØKONOMISK OVERBLIK

Måske har I allerede en klar ide om, hvordan jeres arkitekttegnede hus kunne se ud. Og så kan vi i princippet bare kaste os ud i et møde og arkitekttegninger, og få talt om størrelsen på huset, muligheder, valg af materialer og – ikke mindst - økonomi. Men husk at prisen ikke kun er kroner og øre, prisen er også et udtryk for hvad der er indeholdt. Vi giver et overblik over hvad I får med i prisen når I køber et nyt Lind & Risør hus - og listen er lang...

BLIV INSPIRERET MED VORES ONLINE KATALOG

Måske kunne I tænke jer lidt inspiration til den verden af spændende muligheder, der følger med, når man vælger at bygge fra bunden. Og så bør I se vores flotte 250 siders katalog fyldt med gode ideer fra de mange, der allerede har gjort familiens boligdrømme til virkelighed.

Gå en tur i jeres helt egen Virtual Reality model af jeres drømmehus - INDEN I køber det

Når I bygger hus med Lind & Risør får I en helt enestående mulighed for at gå en tur rundt i jeres nye drømmehus – allerede inden I køber det.
Det giver tryghed og den helt rigtige mavefornemmelse.

Læs mere om Virtual Reality her

kom til åbent hus søndag

Hver søndag inviterer arkitekt- og byggefirma Lind & Risør til åbent hus. Kig forbi og se vores mange forskellige huse og byggegrunde og bliv inspireret til jeres drømmehus.

byggeprocessen i 9 overskuelige trin

At bygge nyt hus er i høj grad et spørgsmål om at kunne holde mange bolde i luften på én gang. Det er vi rigtig dygtige til hos Lind & Risør A/S – ikke mindst fordi vi vores egne dygtige håndværkere ansat i alle faggrupper. Det gør hele byggeprocessen overskuelig og gennemskueligheden er bestemt til at få øje på.

KUNDEREFERENCER

Nyt hus i nyt boligkvarter

Drømmehuset

Familien Marstrand savnede mere plads og en rigtig familiehave. Der var lige én byggegrund tilbage i et hyggeligt nyt Lind & Risør-villakvarter i Vindinge, kun 3 km fra Roskilde centrum – og familien slog til. Grunden blev købt. Nu manglede kun opførelsen af selve huset.

I samarbejde med en arkitekt fra Lind & Risør tog familien udgangspunkt i en dobbelt-knækhusmodel fra byggefirmaet. Men det var kun udgangspunktet. Herfra var der frie tøjler – og familien kunne mere eller mindre få lige det hus, som de drømte om. De rykkede blandt andet rundt på nogle vægge i stue- og forældreafdeling, vinduer ligeledes, og så blev der valgt et ekstra, ikke planlagt rum. Et aktivitetsrum. ”Det havde vi ikke umiddelbart tænkt, vi havde behov for,” fortæller Benedikte.  ”Men vi kan allerede nu se, at det giver en kæmpe merværdi at have sådan et rum, hvor der er plads til leg og udfoldelse.”

CARPORT, VOGNPORT OG OVERDÆKKET TERRASSE

Husk at I også kan vælge at opføre jeres nye hus med en ekstra dimension i form af enten carport, vognport eller overdækket terrasse. Snak med vores byggerådgivere omkring de mange muligheder.