Lind & Risør tilbyder byggegrunde til salg
overalt på Sjælland

Med en byggemodnet byggegrund fra Lind & Risør følger en række åbenlyse fordele. Fuldt økonomisk overblik, før selve salget, over grundkøbet og hele byggeprocessen. Vi udvikler vores egne udstykninger og lægger altid stor vægt på en fornuftig sammenhæng mellem bebyggelse og attraktive fællesarealer. For selvfølgelig skal her være plads til leg, bevægelse og samvær!

Hos Lind & Risør sælger vi altid vores byggegrunde fuldt byggemodnet. Og det giver jer en klokkeklar fordel: Overblik! For det betyder at I køber både byggegrund og hus hos Lind & Risør. Og dermed fuldt økonomisk overblik over grundkøbet og hele byggeentreprisen på én gang.
Men der er andre fordele: Tilslutningsafgift er altid indeholdt i grundprisen sammen med gratis advokatberigtigelse af grundkøbet. Og vil tilbyder altid fast pris på fundering, borkørsel af jord m.m.
Disse tilbud gælder på alle vores byggegrunde som er til salg i både Nordsjælland og resten af Sjælland.

Når I har valgt udstykning, skal I vælge hus. Og bare rolig, vi tager jer i hånden hele vejen! Hos Lind & Risør sikrer samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer det absolut bedste resultat.
I kan naturligvis få præcis det arkitekttegnede hus, I ønsker jer. Lind & Risør har tegnet fremtidens huse siden 1980 – og vi kan også tegne jeres! I vores 250 siders inspirationskatalog, ’Fra typehus til drømmehus’, kan I finde en række inspirerende eksempler på arkitekttegnede huse, der har gjort familiedrømmen til virkelighed.

BYGGEGRUNDE TIL SALG

Vindinge, Toftebuen
Nyhed

  • Lukket nyt boligkvarter
  • Rolige og trygge omgivelser
  • Velfungerende by med mange faciliteter

Se mere

Her er en unik mulighed for at opføre jeres nye arkitekttegnede drømmehus i grønne omgivelser - få kilometer fra Roskilde centrum.
Yderst rolig og naturskøn beliggenhed med kort afstand til det hele

Hedehusene, Bakkeboager
I forlængelse af eksisterende villakvarter

23 villagrunde
Lukket villakvarter
Central beliggenhed

Se mere

23 villagrunde med skøn beliggenhed i velfungerende by mellem Roskilde og Taastrup. Byg drømmehuset rolige omgivelser og med den skønne natur lige uden for døren.

Hillerød, Triumfbuen
Nyt villakvarter i Ullerød

  • Nyt lukket villakvarter
  • Beliggende i Ullerød ved Hillerød
  • Omgivet af skøn natur og kort afstand til byen

Se mere

Nyt villakvarter med 50 byggegrunde til opførelse af jeres nye drømmehus. Beliggende i skønne grønne omgivelser med lukkede villaveje og stisystemer.

Byg på jeres egen grund

Mange tror, at Lind & Risør kun har typehuse til salg på egne udstykninger. Sådan er det ikke. Vi bygger naturligvis også på privatejede byggegrunde. Så har I allerede byggegrunden, så kontakt Lind & Risør og hør om de mange muligheder I har for at bygge med os.

Riv ned og byg nyt

Gør boligdrømmen til virkelighed - riv ned og byg nyt arkitekttegnet Lind & Risør hus - og spar penge hver måned! Hvor skal vi bo? Skal vi købe brugt og renovere eller måske bygge nyt? Skal vi eje eller leje? Ja, det kan nogle gange være svært at få alle tingene til at gå op i en højere enhed, når vi skal hive teltpælene op og flytte. Men måske bør I overveje at kigge på brugte huse med udgangspunkt i beliggenheden. Vi har byggegrunde til salg på Sjælland, og primært Nordsjælland hos Lind & Risør.

DEN INDIVIDUELLE LØSNING

I kan også vælge den totalt individuelle løsning, hvor arkitekten kun skal tage hensyn til byggegrundens muligheder og jeres boligdrømme. Det kan I finde en række mageløse eksempler på i vores inspirationskatalog, ’Når arkitekten tegner’, som I kan downloade her.

LÆS MERE

KUNDEREFERENCER

Vores hus. Tegnet personligt til os

Vi så simpelthen fødslen af vores nye hus

“Folk spørger tit, hvad er det for en type hus, I har fået? Det har vi da aldrig set før. Det findes heller ingen andre steder, fortæller vi dem! Det her er vores hus. Tegnet personligt til os.”

Vibe Grundsøe har sammen med sin mand, Mikael, fået opført et helt nyt vinkelhus fra Lind & Risør på 218 m². Helt fra begyndelsen har parret kunnet præge udseendet og funktionerne i deres nye hus.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter, services eller andet.